Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Komandējums un Tildes Jumis К списку тем

Komandējums un Tildes Jumis
Labdien!

Lūdzu padalieties ar pieredzi kā Tildes Jumī jānoformē komandējums. Mūsu uzņēmumā tas ir pirmais komandējums tāpēc "taustos kā pa miglu". Vai pareizi saprotu ka Tilde aprēķina automātiski tikai pienākošos algu, bet dienas nauda jāaprēķina ar roku un jāraksta pie piemaksām no kurām neietur nodokli.:-/
Ilzevr
Ilzevr 17.03.2010 09:28
149 сообщений на сайте

Ответы (5)

nē, ir jāizmanto dok, komandējuma atskaite, algas sarakstā nekur nav jāliek
Sedolina
Sedolina 17.03.2010 10:06
17 сообщений на сайте
Paldies ! Es pat tādu atskaiti nebiju pamanījusi. Bet tagad ir neskaidrības ar tās aizpildi. Dienas naudu es ierakstīju, bet kas vēl jāraksta, ja ceļu apmaksāja firma un tur viņi tika uzturēti.

Un kontā šo naudu pārskaita pēc komandējuma atskaites ?
Ilzevr
Ilzevr 17.03.2010 10:25
149 сообщений на сайте
cienītā Ilzevr

komandējuma atskaiti veido cilvēks, kas ir devies komandējumā, un tos izdevumus, kuri viņam ir radušies komandējuma laikā.

kā pārskaita naudu, tas jau ir atkarīgs no uzņēmuma pilitikas, manā uzņēmumā cilvēkam dienas naudu izmaksā avansā + paredzamos izdevumus un pēc atskaites iesniegšanas atkarībā vai atlikums ir + vai - ietur summu vai piemaksā.
Larao
Larao 17.03.2010 10:42
6767 сообщений на сайте
Paldies, Larao! Kā jau teicu, man šis ir pirmais komandējuma gadījums tāpēc te mokos. Lasu likumus un mēģinu tos pielietot praksē, bet rodas viena neskaidrība pēc otras.
Ilzevr
Ilzevr 17.03.2010 11:01
149 сообщений на сайте
Elektroniskā rokasgrāmata "Palīgs" atrodas sistēmas Tildes Jumis rīku joslā.

search ierakstām Komandējumu atskaites un lasām aprakstu
Andaz
Andaz 17.03.2010 17:49
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.