Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
IIN deklaracija К списку тем
Irisa 17.03.2010 13:46
133 сообщения на сайте
133 сообщения на сайте
Ответы (11)
diemžel 4b un 9 ir nepareizi,tapēc ka ir bez līdzekļu uzkrāšanas,atmeta atpakaļ man
Irisa 17.03.2010 14:38
133 сообщения на сайте
133 сообщения на сайте
Kas tā ir par dzīvības apdrošināšanu bez uzkrāšanas?
Tad jau tā izskatās pēc apdrošināšanas pret nelaimes gadījumiem, vai pēc parastās veselības apdrošināšanas, kuras nekur nav jāliek. Tie ir uzņēmuma izdevumi.
Varbūt es kaut ko nesaprotu, labāk pagaidiet atbildes no foruma speciem.
Tad jau tā izskatās pēc apdrošināšanas pret nelaimes gadījumiem, vai pēc parastās veselības apdrošināšanas, kuras nekur nav jāliek. Tie ir uzņēmuma izdevumi.
Varbūt es kaut ko nesaprotu, labāk pagaidiet atbildes no foruma speciem.
Irisa, man bija tāpat.Tādas dzīv.apdrošināšanas bez līdzekļu uzkrāsanas ir bagātām VAS."Man paskaidroja, ka šī summa jāliek pie neapliekamajiem ienākumiem D1- 3.ailē un D- 4.ailē. Salaboju un nodevu.
Kāpec nevar likt 9.ailē, nesapratu.Nekasjau nemainās. Kāda loģika,nezinu. Uzņēmums paziņojumā bija ielicis attaisnotajos izdevumos.
Kāpec nevar likt 9.ailē, nesapratu.Nekasjau nemainās. Kāda loģika,nezinu. Uzņēmums paziņojumā bija ielicis attaisnotajos izdevumos.
Vijasmuidrina 17.03.2010 16:28
138 сообщений на сайте
138 сообщений на сайте
paldies:-)
Irisa 18.03.2010 07:44
133 сообщения на сайте
133 сообщения на сайте
vai ir iespējams atrast metodiskos norādījumus, kur būtu tas rakstīts, izmeklējos VID mājas lapā - nekā... protams, konsultanti telefoniski saka to pašu...
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=5515&hl=1&mod=33
un
Ministru kabineta noteikumi Nr.149 "Noteikumi par iedzīvotāju gada ienākumu deklarāciju un tās aizpildīšanas kārtību"
un
Ministru kabineta noteikumi Nr.149 "Noteikumi par iedzīvotāju gada ienākumu deklarāciju un tās aizpildīšanas kārtību"
tur nekur nav minēts par dzīvības un veselības apdrošināšanu bez uzkrāšanas, kuru veic darba devējs, kas ir uzrādīta paziņojuma par fiziskai personai izmaksātajām summām par taksācijas gadu 13 rindā (Attaisnotie izd. - dzīv.apdr.(bez līdz uzkr.) veselības vai nel.gad.apdroš prēmiju summas)...
VID konstultante apgalvoja ka tas esot rakstīts VID metodiskajos norādījumos, bet es nevarēju atrast. Varbūt kādam ir vērīgāka acs
VID konstultante apgalvoja ka tas esot rakstīts VID metodiskajos norādījumos, bet es nevarēju atrast. Varbūt kādam ir vērīgāka acs
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть