Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ответы (19)
Skaisti.
Tikko kā izlasīju.
Izskatījās samērā pievilcīgi. Ja vien tas nav 1.aprīļa joks.
Eto tipa 4tob vmesto bugaltera platili v bjudzet. Ocen spravedlivo
А НДС в эти 20% не влючают , однако.
Es arī vienu dienu pa radio paklausījos, kā stāstīja, ka grāmatvedība nav jākārto. HA! Un PVN kur? "Mikroba" vadība mācēs PVN aprēķināt? Atkal "sama buxgalter" jaunā paaudze?
Arī "mikrobam" jāveic uzskaite, lai redzētu vai 70 tūkstoši nav pārsniegti un PVN lai uzksaitītu.
Ага, а потом будут сдесь по Форуму шариться и на халяву ответы получать от бухов.
Pilnīga taisnība
Sastāsta cilvēkiem pilnu galvu ar muļķībām un viņi tic, ka tagad zelta dzīve iestāsies bez grāmatvedības un uzskaites
У нас самое хорошее начинание умудряются через ж*** сделать. Ну как объяснишь работнику, что он не может теперь получить налог за лечение и учебу? С этим ПВН-ом опять же - ну неужто уже нельзя сделать "микроб" с оборотом до 10000, чтобы не было вопросов о ПВН?
Ja mēs padomājam - vai tas ir "mikrobs", ja apgrozījums 10000 un 20000 dokumentu?
Tas ir montrs kaut kāds!
Algu darbiniekiem arī jāaprēķina, lai redzētu kurā brīdī tā pārsniegs noteikumos uzrādīto 500 latu un būs jāpalielina nodokli no apgrozījuma.
Ну и что Вы расквохались? Ну не надо годовых делать. И слава Богу! Но саму-то бухгалтерию никто не отменял и отменять не собирается. Нормальным руководителям годовой отчет всегда был и будет нужен. А вот микробам - лишняя головная боль буху. Ежемесячные, квартальные отчеты никто не отменяет. Их же должен кто-то делать?
человека выбрали в правление сад. кооператива, труд. договора нет,получает вознаграждение ежемесячно. может он оформить микропредприятие чтобы кооп. перечислял вознаграждение на это микропредприятие ?
Tikai lai saņemtu atlīdzību MU neviens nedibina. To dibina lai veiktu saimniecisko darbību.
а кто знает , хотел открыть хоз. деятельность, но не получилось, нет клиентов,а только поступает это вознаграждение, разве это противозаконно?
Nesaprotu būtību. Tad tas MU jau ir nodibināts? Un kādi ieņēmumi tur ir tā atlīdzība? Bet tā atlīdzība jau nav uzņēmuma ieņēmumi, bet viņa kā fiziskas personas PERSONĪGIE ieņēmumi par kaut ko. Un turklāt tajā kooperatīvā ja viņš saņem atlīdzību, tad domāju, ka no atlīdzības arī jāietur algas nodokļi un jāizmaksā saņemamā atlīdzība turpat uz vietas kooperatīvā. Vai arī ši persona no MU kā uzņēmuma sniedz kaut kādus pakalpojumus sakaņā ar rēķinu un saņem par šo rēķinu samaksu no kooperatīva? Tad gan tie būs MU ieņēmumi.
Закрыть
Краткое описание нарушения