Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

IK likvidācija. Kas man jādara? К списку тем

IK likvidācija. Kas man jādara?
Te bija tēma: http://www.vgk.lv/lv/forum/6/84919/

Bet liekas, ka ne gluži pilnīga. Kārtoju savu grāmatvedību vienkāršajā sistēmā. Vienvārdsakot, tagad man būs jaiesniedz VIDam:

• 14.veidlapa

• Reģistrācijas apliecības oriģināls;

• Kvīts par valsts nodevas samaksu 10 Ls; Konts: LV84TREL1060190913200

un kas vēl? Gada atskaite līdz Aprīlim? Varbūt vēl kaut kas? Uzrakstiem man, lūdzu, kas no manis tiek prasīts. Bija vēl tā lieta, ka katru gadu jāiesniedz gan no IK, gan no fiz. personas atskaite.. tad man tagad vēl no fiz. personas kkadas atskaites jāsniedz..?
Paradox
Paradox 18.03.2010 19:16
54 сообщения на сайте

Ответы (5)

VID Jūsu minētie dokumenti nav jāsniedz, tie jāsniedz UR.

VID jāsniedz IIN Gada deklarācija par 2009.g.Janeesiet izslēgti vēl šogad, tad beidzoties 2010.gadamjāsniedz būs arī 2010.gadaIIN Gada deklarācija.

IIN Gada pārskatu sniedz fiziskā persona un D3 norāda IK saimn.darbību.Atsevišķi nekas nav jāsniedz.Ja bija VID reģ.kvītis, tad protams par tām atskaites un pēdējā visas jāanulē darbību izbeidzot. Par VSAOI atkarībā no darbības rezultāta, ja esiet PVN maksātājs tad vēl tas saskānā ar PVN likuma noteikumiem.
Ilma
Ilma 18.03.2010 19:54
30495 сообщений на сайте
Emm.. es tagad paskatījos savu iepriekšējo tēmu, kad man bija problēmas ar tām gada deklarācijām.. http://www.vgk.lv/lv/forum/5/87245/page/1/Tā arī nesapratu, kā īsti jāsniedz. Bet laikam jau kā no fiz. personas..

Ātrak gribas to visu izbeigt, jo apnika jau.. un tā grāmatvede, kas bija nedaudz palīdzējusi, arī vairs nav pieejama.. Man jaut. cik apmēram maksās šitā likvidācija ar kādu no šī foruma grāmatvežiem? No fimas vispār nekādu ienākumu un nekādu notikumu nebija pa visu 2009. gadu. (un 2010.. arii). Laikam to 14. veidlapu varēšu pats aizpildīt, bet vajag to D un D3 tad.. vienīgi man bijuši pāris izdevumi saistībā ar firmu (kas laikam nav būtiski) un ienākumi no citiem veidiem (ne firma).. vnk negribas saputroties un atkal pēc pāris gadiem saņemt kaut kādus brīdinājumus.. eh..
Paradox
Paradox 20.03.2010 19:29
54 сообщения на сайте
Domāju, ka tas viss aizņemtu kādas 10 min =))
Paradox
Paradox 20.03.2010 19:30
54 сообщения на сайте
14. veidlapā ir tādas sadaļas:

2. Pamats komersanta izslēgšanai no komercreģistra

• pabeigts likvidācijas process

• pabeigta bankrota procedūra

• cits pamats ___________________________________________________________

(norādīt)

Ko man izvēlēties? Vienkārši gribu pārtraukt firmas darbību, tas skaitās pabeigts likvidācijas process?

Un pašā sākumā ir "vieta". Vieta uz kuru reģistrēts Ik vai arī tās filiāles, kur es iesnigšu, vieta? Iepriekš paldies.
Paradox
Paradox 25.03.2010 13:21
54 сообщения на сайте
Visu Jums laipni paskaidros www.ur.gov.lvnorādītais konsultants.
Ilma
Ilma 26.03.2010 09:52
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.