Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

IK atskaites К списку тем

IK atskaites
Labdien!Pirmo reizi ir darīšanas ar IK.Sakietlūdzu, cik bieži ir jāiesniedz soc. atskaites, ja IK ir uzsācis darbu tikai 1.martā? Ja ieņēmumi pārsniedz 180.00 Ls mēnesī, no kuras summas ir jāveic soc.iemaksas Vai es aprēķinu nodokļus 33.09% un 26% IIN, piemērojot neapliekamo minimumu un atvieglojumu par apgādājamiem?Vai es varu veikt uzskaiti divkāršā ieraksta sistēmā uzreiz bez saimn. darbības ieņēmumu un izdevumu uskaites žurnāla?
Nadjuska
Nadjuska 18.03.2010 20:59
67 сообщений на сайте

Ответы (4)

www.ikl.lv
Tatajna
Tatajna 18.03.2010 21:03
4215 сообщений на сайте
Par VSAOI pašnodarbinātām personām www.vid.gov.lvpie VSAOI MK noteikumi. MK noteikumi par VSAOI likmēm.Lime pavisam cita paš. personai. Vai Jūs domājiet par IK pieņemtiem darbiniekiem.Pašn.personai VSAOI nekādus minimumus nepiemēro, darbiniekiem gan viss kā SIA darba algai.Divkāršo ierakstu atļauts izvēlēties.
Ilma
Ilma 18.03.2010 21:05
30495 сообщений на сайте
Ilma, tātad es vienkārši veicu uzskaiti divkāršā ieraksta sistēmā un gada beigās sastādu gada deklarcāciju, jo man IK ir tikai pati vadītāja?Darbā nav pieņemts neviens darbinieks.
Nadjuska
Nadjuska 18.03.2010 21:31
67 сообщений на сайте
Jā ieņēmumu izdevumu uzskaiti var veikt divkāršā ierakstā. Bet VSAOI ir opera pati par sevi pāsnodarbinātiem.Tam ir speciāla uzskaite un speciāla nodokļu likme.
Ilma
Ilma 18.03.2010 21:33
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.