Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS-naudas plusma
Izmaiņas GP likumā nosaka,ka var neiesniegt naudas plūsmu un pašu kapitāla izmaiņu pārskatu, ja rādītaji nepārsniedz 2 no 3 likumā minētajiem rāditājiem, un vēl teikts, ka to var piemērot pārskatiem sākot no 2009.gada
Sniedzu EDS 2009.gadapārskatu, bet viņš met ārā kļūdas paziņojumus, ja nav naudas plūsma
Varbūt kāda zin, kā šo lietu var novērst?
Ответы (18)
Zina gan. Tur ir pie izvēles kur izvēlas naudas pl. veidu ir podziņa - neaizpildīt vai kā tml. jau neatceros īsto podziņas nosaukumu.
Nezinu gan, kurā laikā dzīvoju, bet tādu maģisko podziņu neredzu!!!!!!
Nu tūlīt apskatīšu vēlreiz.
Может кнопки нет из-за того, что копировали отчет прошлого года?
Neko nekopēju, vienkārši ņēmu jaunu dokumentu un sāku aizpildīt.
Тогда посмотрите на плусме вверху справа - должны быть 3 кнопки: "по прямому методу", "по непрямому методу" и "не заполняется".
Ja arī ņēmāt jaunu dokumentu , paskatījāties augšā kāds ir uzlikts pārskata periods. Vai ir 2009.gads jo uzlikot jaunu parādās 2008.gads kurš jāpārlabo uz 2009.gadau
Liels paldies! Tiešām arī manā EDS ir tās laimes pogas!:-D
ааааа... а я плусму заполняла
И я заполнила пару строк, чтоб ЭДС обмануть
К счастью еще много Годовых осталось, чтоб и 3-ьей кнопочкой воспользоваться
lILES PALDIES ZINāTāJAM, MAN ARI ATRADāS TA PODZIŅA:)
В Латгальском ЕДС "МАГИЧЕСКАЯ" 3 кнопка, появляется только ПОСЛЕ ТОГО, как нажмете "проверить и сохранить" и программы выкинет ошибки...а в ходе заполнения только 2 .Программисты тоже люди-не успевают или не хотят, вот основной капитал сразу есть:-)
А попробуйте нажать " сохранить" - ошибки не выдаст, а кнопка появится.
А ЭДС одна для всех:-)
Так я про то, что МОЖНО же и сразу, в другом-то месте есть, ан нет!
У меня на всех компах есть МАГИЧЕСКАЯ 3 кнопка:-O
Paldies par podziņu. Kamēr neizlasīju šo topiku nu nekādi nevarēju atrast to maģisko podziņu(nepaskatījos uz periodu).
Закрыть
Краткое описание нарушения