Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Paziņojums par fiziskai personai izmaksātajām summām К списку тем
Paziņojums par fiziskai personai izmaksātajām summām
Labdien!
Iepērku preci ( esmu I. K. statusā )no fiziskas personas ( fiziskā persona VIDā ir reģistrējusies par saimnieciskās darbības veicēju). Maksāju par preci ar pārskaitījumu. Vai man ir jānodod paziņojums VIDā par fiziskai personai izmaksātajām summām?
Ответы (9)
Ja darījums paredzēts martā tad paziņojums jāsniedz aprīlī? Kāds būtu jānorāda ienākuma veida kods? Vai pareizi saprotu, ka man tikai jānorāda izmaksātā summa un pārējās ailes nav jāaizpilda?
paziņojums jāsniedz до 01.02.2011.
Ienākuma veida kods noteikti jānorāda. Ja saimnieciskās darbības veicējs Jums pārdod personīgo īpašumu( kas arī nav izslēgts)- tad 3005. kods, ja no savas saimnieciskās darbības , kad neietur izmaksas vietā, 2007. kods. Bet tas viss nākošgad, kā Martinas Jums jau rakstīja.Jūsu gadījumā tā arī būs, ka citas ailes nav jāizpilda.
Bet ja pērku preci- lopu(t i govi) no personas, kura nav saimnieciskas darbības veicēja- nav reģistrēta VID, bet ir pirkšanas pārdošanas līgums- vai jāziņo VID un ka varētu iekļaut Izdevumos?
Zemnieku saimniecība- saimniecīskās darbības veicējs
Закрыть
Краткое описание нарушения