Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PPR aizpildīšana
Sveiki visiem!
Vai es varu PPR norādīt,ka es pārdodu preču komplektu pēc līguma Nr. .....Mums ir jāuzraksta PPR,kurā jāuzrāda 36 pozīcijas pa dažādām cenām, bet PPR ir tikai 24 ailītes. Mums tas ir pirmais realizācijas gadījums, tāpēc arī nesaprašanas it kā par tik elementāru jautājumu.
Lūdzu dalieties pieredzē!
Ответы (6)
Uzrakstiet 2 PPR. Kada problēma? )))
Vai sakomplektējiet savas preces uz akta pamata u pārdodiet kā komplektu ar vienu rindu PPRā.
Можно продолжить на обратной стороне бланка накладной
tieši tā, uz atsevišķa pieņemšanas - nodošanas akta var uzrādīt visas pozīcijas, bet PPR ierakstīt komplekts saskānā ar līgumu Nr, aktu Nr.. daudzums 1 mērvienība komplekts, cena.... summa... utt.
Paldies, ka tik operatīvi atsaucāties, bet aizmirsu pajautāt vēl vienu jautājumu!
Ja es esmu izrakstījusi avansa rēķinu 50% apmērā, klients tos 50% procentus ir ieskaitījis, tad mēs piegādājam preces un izrakstam PPR par kopējo summu. Man jau nav vairs jāizraksta otrs avansa rēķins par atlikušajiem 50%? Klientam vienkārši pašam jāatceras, ka ir jau tik un tik samaksājis un cik ir atlicis maksāt?
speciālajās atzīmēs parasti ieraksta: priekšapmaksa pēc rēķina, datums summa.
Es papildus PPR izrakstiju rēķinu uz līguma atlikumu, lai nebūtu nekādu neskaidrību.Protams, rēķinā jāuzrādīt gan līguma Nr., datumu, gan PPR Nr. un datumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения