Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

PPR aizpildīšana К списку тем

PPR aizpildīšana
Sveiki visiem!

Vai es varu PPR norādīt,ka es pārdodu preču komplektu pēc līguma Nr. .....Mums ir jāuzraksta PPR,kurā jāuzrāda 36 pozīcijas pa dažādām cenām, bet PPR ir tikai 24 ailītes. Mums tas ir pirmais realizācijas gadījums, tāpēc arī nesaprašanas it kā par tik elementāru jautājumu.

Lūdzu dalieties pieredzē!
Labameitene
Labameitene 20.07.2004 12:59
433 сообщения на сайте

Ответы (6)

Uzrakstiet 2 PPR. Kada problēma? )))

Vai sakomplektējiet savas preces uz akta pamata u pārdodiet kā komplektu ar vienu rindu PPRā.
Pirjo
Pirjo 20.07.2004 13:03
376 сообщений на сайте
Можно продолжить на обратной стороне бланка накладной
Ludmilas
Ludmilas 20.07.2004 13:08
729 сообщений на сайте
tieši tā, uz atsevišķa pieņemšanas - nodošanas akta var uzrādīt visas pozīcijas, bet PPR ierakstīt komplekts saskānā ar līgumu Nr, aktu Nr.. daudzums 1 mērvienība komplekts, cena.... summa... utt.
Cleo
Cleo 20.07.2004 13:08
19234 сообщения на сайте
Paldies, ka tik operatīvi atsaucāties, bet aizmirsu pajautāt vēl vienu jautājumu!

Ja es esmu izrakstījusi avansa rēķinu 50% apmērā, klients tos 50% procentus ir ieskaitījis, tad mēs piegādājam preces un izrakstam PPR par kopējo summu. Man jau nav vairs jāizraksta otrs avansa rēķins par atlikušajiem 50%? Klientam vienkārši pašam jāatceras, ka ir jau tik un tik samaksājis un cik ir atlicis maksāt?
Labameitene
Labameitene 20.07.2004 13:26
433 сообщения на сайте
speciālajās atzīmēs parasti ieraksta: priekšapmaksa pēc rēķina, datums summa.
Cleo
Cleo 20.07.2004 13:44
19234 сообщения на сайте
Es papildus PPR izrakstiju rēķinu uz līguma atlikumu, lai nebūtu nekādu neskaidrību.Protams, rēķinā jāuzrādīt gan līguma Nr., datumu, gan PPR Nr. un datumu.
Jardin
Jardin 20.07.2004 14:07
132 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.