Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Aptauja par pārskaitījumiem К списку тем
Aptauja par pārskaitījumiem
Kā organizējiet un cik bieži veicat pārskaitījumus?
Mēs esam jauna vidēji liela ražošanas firma. Tāpēc domāju kādu kārtību šajā jautājumā ieviest. Zinu, ka citas firmas veic pārskaitījumus 2 reizes nedēļā noteiktās dienās, bet mani bezmazvai katru dienu rausta viens darbinieks, kuram katru rēķinu vajag uzreiz apmaksāt, jo redziet prece iedota uz goda vārda utt., bet man apnicis tā raustīties. Tāpēc domāju par labāko variantu.....
Ответы (9)
nezinu vai citiem ir kāda noteikta kārtība, es veicu pārskaitījumus pēc nepieciešamības, kaut vai katru dienu, ja nepieciešams.
Parasti pārskaitījumus veicam 2 reizes nedēļā, bet, ja nepieciešams kādu rēķinu apmaksāt ātrāk, tad tas arī tiek izdarīts.
Mēs pārskaitījumus veicam pēc nepieciešamības, ja ir vajdzība tad arī katru dienu un vairākas reizes dienā (lietojot internetbanku).
Pēc samaksas tērmiņiem. Kad ir pienācis laiks tad arī skaitu.
Каси! Не надо забывать, что бухгалтерия служит предприятию, а не наоборот! В первую очередь нужно думать об интересах хозяйственной деятельности, а не о том, что вам неудобно оплачивать счета чаще двух раз в неделю.
To es saprotu, ja vajag, ta vajag! Bet manam kolēģim-sagādniekam vienmēr vajag steidzamu apmaksu, viņš jūtas neērti no partneriem, ja kaut kas nav samaksāts. Bet tas taču ir normāli, ja samaksā dažas dienas vēlāk! Tāpēc gribu ieviest noteiktu kārtību un viņu radināt pie kārtības...
Tas ir normāli ja atbilst vadības vēlmei, bet ja vadības mērķis - laicīgi apmaksātie rēķini, tad jāmaksā, kad prasa sagādnieks. Ir vel viena lieta, kuru jāpaņem vērā tādos gadījumos: attiecības ar partnieriem. Pašlaik sagādniekam nav problēmas saņemt vajadzīgo preci jebkura brīdī, bet ja jūs maksāsiet nelaicīgi, tad jūs bremzēsiet firmas darbību, jo partnieri nesniegs jums preci kredītā.
Jums ir pilnīga taisnība, vienkārši dažreiz liekas, ka sagādnieks pārspīlē un tad man sanāk dusma...Un nepatīk, ka mani atrauj no darbiem ar rēķiniem:( Tāpēc gribu iekārtot tā, ka maksājam piem.katruotro dienu, jo nav tik šausmīgi daudz to rēķinu.
Es domāju ka nevajag noteikt tādus stingrus nosacījumus , vajag vienkārši šķirot sagādnieka prasības un ja tiešam ļoti vajag, tad apmaksāt rēķinu bez rindas.
Закрыть
Краткое описание нарушения