Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS....... Pielikuma formāts... К списку тем
EDS....... Pielikuma formāts...
Daudziem droši vien tas jau izietsetaps, tāpēc lūdzu padalaties ar pieredzi. savadīju visus datus GP, bet EDS norādā uz kļūdu. Kļūdas paziņojuma teksts:Atļauts pievienot failus tikai ar šādiem paplašinājumiem: TXT, RTF, SGML, XML, JPEG, TIF, TIFF, PNG, CGM, RAR, ZIP
Fails "Vadibas_zinojums2009A.docx" šiem nosacījumiem neatbilst
Ko darīt? Kā lai dabūnu citā formātā?
Ответы (17)
Заархивируйте RAR, ZIP и тогда прикреплайте
Заархивируйте документ, либо сохраните в формате RTF.
Dok. sastādīts Wordā . Es sapratu, ka formāts jāmaina, kā to izdarīt ?
Вордовский документ Save As - выберите нужный формат.
Либо этот же документ заархивируйте.
Мы же как раз и посоветовали - как изменить формат;-)
.docx - ir Jaunā Worda formāts - Jums šo failu jāsaglabā Word vēcākā versijā - ar paplašinājumu .doc, vai RishTextFormat - .rtf formatā.
Зачем сохранять в Word vēcākā versijā, что это даст ? Сразу в RTF.
OK! Paldies visiem. Došlo:-D
Vēl jautājums: EDSā gada pārskata saglabātie dikumenti tik nesmuki izplētās platumā- krīt uz nerviem bīdīt pa labi-pakreisi. Vai var kaut kā normalizēt šo lietu?
Kad uzspiedīsiet PĀRBAUDĪT un saglabāt, tad viss smuki savietosies un izskatīsie.
Ne velna nesavienojas. Vajadzēja tikai SAGLABĀT kamēr nebija pabeigts- tad neizstiepjas. Rakstīju arī par šo problēmu VID, bet šie neņem galvā
Dīvaini, man viss kārtībā. Nekas nestiepjas:-D
Я распечатываю и сканирую - принимает всё.
Es daru kā Martinas - izdrukāju, iedodu parakstīt, apzīmogot, ieskanēju un pievienoju *.tif vai ZIP (ja liels apjoms).
Un nekas neizplešas, un nekas nesaraujas.
Nezinu un nesaprotu, kas Jums visām tur izplešas un saraujas...
Mazs kukainīC izplešas un saraujas
Un negrimst dibenā, un negrimst dibenā.
Bet trešās dienas vakarā... tas NOGRIMST dibenā!
Закрыть
Краткое описание нарушения