Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
gada deklarācija К списку тем
Ik_7 29.03.2010 23:56
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Ответы (10)
varētu jau arī atmaksāt!
tapēc arī radās šāds jautājums, jo sanāk diezgan liela IIN pārmaksa!
tapēc arī radās šāds jautājums, jo sanāk diezgan liela IIN pārmaksa!
Ik_7 30.03.2010 00:13
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Почитайте в Правилах - если результат хоз.деятельности с минусом, то в декларации доходы от этой деятельности считаются = 0, а в течение последующих 3-х лет на сумму этого убытка сможете уменьшить налогооблагаемый доход от хоз.деятельности.
pārmaksa nerodas, ja nekas nav maksāts.
/ man te arī viens klients grib saņemt "pārmaksu", viņam redz ārstniecības čeku daudz.
Martinas> noteikumos ir par saimniecisko darbību, bet par deklarāciju parasto arī ir?
/ man te arī viens klients grib saņemt "pārmaksu", viņam redz ārstniecības čeku daudz.
Martinas> noteikumos ir par saimniecisko darbību, bet par deklarāciju parasto arī ir?
Bet man, bet man... Jau šogad atmaksāja nodokli - pēc 8 dienām. Manai ģimenei - vēl ātrāk - pēc 5 dienām.
Iesniedzu EDS IIN gada deklarāciju (savu) 15.martā, un 23.martā jau nauda ir kontā!
Lai dzīvo mūsu VIDs!
Urrā!
Iesniedzu EDS IIN gada deklarāciju (savu) 15.martā, un 23.martā jau nauda ir kontā!
Lai dzīvo mūsu VIDs!
Urrā!
Man bija visvisādi čeki.
Ieskanēju un pievienoju pdf failā.
Pēc tam aiznesu un iemetu VID kastē. Jo man tā tika mācīts, ka čeku oriģināli vienalga jāaiznes.
Manā Vidzemes pr-tas VIDā izstāvēt rindu - tas nozīmē labāk uzreiz iet un nošauties.
Ieskanēju un pievienoju pdf failā.
Pēc tam aiznesu un iemetu VID kastē. Jo man tā tika mācīts, ka čeku oriģināli vienalga jāaiznes.
Manā Vidzemes pr-tas VIDā izstāvēt rindu - tas nozīmē labāk uzreiz iet un nošauties.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть