Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Savstarpējais ieskaits К списку тем

Savstarpējais ieskaits
Labdien, tāda sarežģīta situācija izveidojās, lūdzu palīdziet tikt gala, sekojoši:

Mums ir naudas aizdevējs fiziska persona, aizdeva EUR, vienojāmies par ikmēneša pamatsummu un % summām. Par cik mūsu uzņēmuma ir radušās grūtības ar skaidru naudu, vienojāmies ar kreditoru par kredīta dzēšanu ar mūsu preci, bet Ls. Lūk nesaprotu, kā to visu pareizi noformēt, sagrāmatot:-<
Maritako
Maritako 30.03.2010 18:08
112 сообщений на сайте

Ответы (3)

Es pieļauju, ka Jums šis aizdevums no fiziskās personas ir noformēts un jau iegrāmatots, un ir kaut kur kreditoros. Izrakstiet preces ar pavadzīmi( D23../ 6110K,5721K), iegrāmatojiet, izveidosies debitors, kas Jums ir parādā. Veiciet savstarpēju ieskaitu. PVN samaksājiet budžetā. Un EUR kredītu taču vienkārši pārvērst latos pēc LB kursa. Es tā darītu.
Vijoliite
Vijoliite 30.03.2010 18:21
1711 сообщений на сайте
Paldies, man liekas tāpat, bet aizķēros uz %, pamatsumma kā kreditors jau ir, bet % jāuzrāda pie apmaksas, vai savstarpējā ieskait un tur lūk veidojās dīvaini grāmatojumi.:-O
Maritako
Maritako 30.03.2010 18:36
112 сообщений на сайте
Droši vien ieskaita dienā jāaprēķina % un jāiegrāmato, tur man nav pieredzes.
Vijoliite
Vijoliite 30.03.2010 19:38
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.