Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Savstarpējais ieskaits
Labdien, tāda sarežģīta situācija izveidojās, lūdzu palīdziet tikt gala, sekojoši:
Mums ir naudas aizdevējs fiziska persona, aizdeva EUR, vienojāmies par ikmēneša pamatsummu un % summām. Par cik mūsu uzņēmuma ir radušās grūtības ar skaidru naudu, vienojāmies ar kreditoru par kredīta dzēšanu ar mūsu preci, bet Ls. Lūk nesaprotu, kā to visu pareizi noformēt, sagrāmatot:-<
Ответы (3)
Es pieļauju, ka Jums šis aizdevums no fiziskās personas ir noformēts un jau iegrāmatots, un ir kaut kur kreditoros. Izrakstiet preces ar pavadzīmi( D23../ 6110K,5721K), iegrāmatojiet, izveidosies debitors, kas Jums ir parādā. Veiciet savstarpēju ieskaitu. PVN samaksājiet budžetā. Un EUR kredītu taču vienkārši pārvērst latos pēc LB kursa. Es tā darītu.
Paldies, man liekas tāpat, bet aizķēros uz %, pamatsumma kā kreditors jau ir, bet % jāuzrāda pie apmaksas, vai savstarpējā ieskait un tur lūk veidojās dīvaini grāmatojumi.:-O
Droši vien ieskaita dienā jāaprēķina % un jāiegrāmato, tur man nav pieredzes.
Закрыть
Краткое описание нарушения