Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Dienesta auto nodoklis К списку тем

Dienesta auto nodoklis
Nu jau kāds laiks ir pagājis, kad šis nodoklis ir jāmaksā, noteikti, ka LV izdomas bagātie uzņēmēji ir atraduši interesantus veidus kā to korekti apiet. Man likās interesanti padiskutēt par tiem. Līdz manām ausīm ir nonākuši divi varianti - automašīnām, kas ir uz uzņēmuma vārdu vienkārši šo nodokli nemaksāt līdz brīdim, kamēr automašīna ne darba laikā nav iekļuvusi kādā satiksmes negadījumā vai jebkādā citā veidā nonākusi valsts institūciju redzes lokā, bet ja nu nokļūst, par attiecīgo mēnesi samaksāt. Ja savukārt ir automašīnu nomas līgumi, kur darbinieks auto iznomā uzņēmumam, tad šajos līgumos iekļauj punktu, ka auto tiek iznomāts tikai teiksim darba laikā no 09:00-18:00, attiecīgi nevar teikt, ka auto ir pilnīgā uzņēmuma rīcībā un nodokli var nemaksāt. Kā jums šķiet šādi varianti? Ir dzirdēti vēl kādi varianti?
Ingusz
Ingusz 31.03.2010 13:02
261 сообщение на сайте

Ответы (3)

2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.

Tik daudz varianti, tik daudz......
Andaz
Andaz 31.03.2010 14:08
27892 сообщения на сайте
A kādēļ Jūs domajiet, ka "pamanīšana" tik Jums uzreiz arī paziņot?

Bet, ja, piemēram, ziņas par Jūsu mašīnas "pamanīšanu" ārpus darba laika tiktu uzkrātas un pēc pusgada, atnākot parbaudē, no Jums pieprasītu skaidrojumus?!
Mu-maija
Mu-maija 31.03.2010 14:16
15863 сообщения на сайте
Atvainojos par neuzmanību. Acīm redzot neīstos atslēgas vārdus ierakstīju... Tiešām neizdevās atrast.
Ingusz
Ingusz 31.03.2010 14:50
261 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.