Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Atvaļinājums un atvaļinājuma kompensācija К списку тем

Atvaļinājums un atvaļinājuma kompensācija
Man ir līgums uz nenoteiktu laiku, ar visiem punktiem par atvaļinājumu utt. Darba līgums ir tāds, ka ja darba devējam ir darbs ko man dot, tad dod, maksā par stundām. Situācija tāda, pagājušo gadu man ir nostrādāti divi mēneši, līgums no 2008 gada februāra, vai varu prasīt atvaļinājumu un vai ejot prom arī dabūšu atvaļinājuma kompensāciju nu jau par diviem gadiem.
Mincitis
Mincitis 07.04.2010 23:53
5 сообщений на сайте

Ответы (3)

skat.Darba likums. Atvaļinājumi.

Atvaļinājums pienākas par visu darba laiku.

Tikai, ja bija tik neliels atalgojums, līdz ar to kompensācija tiks aprēķināta attiecīga.

Nedomājiet, ka par "tukšiem" mēnešiem kāds rēķinās kompensāciju algas apmērā.

Šos jautājumus uzdodiet savai algu grāmatvedei, viņa Jums arī visu izskaidros.
Aivars007
Aivars007 08.04.2010 00:33
26984 сообщения на сайте
Nu jā tā arī es domāju. Kaut gan, ja ļoti gribētu kašķēties varētu pieprasīt algu par dīkstāvi, līgumā ir punkts, ka jānodrošina darbs, valstī noteiktās minimālās algas apmērā. No grāmatvedes info, pat vēl līdz šim brīdim nevar iedot paziņojumu par darba devēja iemaksām, kur nu vēl info.
Mincitis
Mincitis 08.04.2010 14:59
5 сообщений на сайте
Grāmatvedim nekas nav jādod, ja darbinieks rakstiski nav pieprasījis.
Andaz
Andaz 08.04.2010 15:25
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.