Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Ar grozījumiem Autopārvadājumu likumā plāno nodrošināt godīgu konkuren К списку тем

Ar grozījumiem Autopārvadājumu likumā plāno nodrošināt godīgu konkuren
Izstrādāti grozījumi Autopārvadājumu likumā, kas nosaka, ka atsevišķu lēmumu apstrīdēšana vai pārsūdzēšana neapturēs to darbību vai izpildi. Tādējādi tiks nodrošināti godīgas konkurences apstākļi autopārvadājumu jomā.

To paredz likumprojekts „Grozījumi Autopārvadājumu likumā”, kas otrdien, 6. aprīlī, tika atbalstīts Ministru kabinetā. Lai izmaiņas stātos spēkā, tiesību akta projektam jāgūst atbalsts arī Saeimā.

Tiesību akts paredz, ka šādu administratīvo aktu apstrīdēšana vai pārsūdzēšana neapturēs to darbību vai izpildi: (1) ja pieņemts lēmums par tahogrāfa kartes izsniegšanu, anulēšanu vai apturēšanu uz laiku; (2) ja pieņemts lēmums par Eiropas Kopienas (EK) atļaujas vai tās kopijas pasažieru vai kravas komercpārvadājumu veikšanai ES teritorijā izsniegšanu, anulēšanu vai apturēšanu uz laiku; (3) ja pieņemts lēmums par atļaujas starptautiskajiem pasažieru vai kravas pārvadājumiem ar autotransportu izsniegšanu, anulēšanu vai apturēšanu uz laiku; (4)ja pieņemts lēmums par licences vai licences kartītes pasažieru komercpārvadājumiem ar autobusu vai kravas komercpārvadājumiem ar kravas automobili izsniegšanu, anulēšanu vai apturēšanu uz laiku.

http://www.mk.gov.lv/lv/aktuali/zinas/2010gads/04/060410-sam-10/
Andaz
Andaz 08.04.2010 11:02
27892 сообщения на сайте

Ответы (1)

Спасибо, Анда. Опять что-то новенькое. Бедные транспортники!
Aleksja
Aleksja 08.04.2010 11:54
10004 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.