Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
sabiedrības valdes parakstīts paskaidrojums par likuma 54.panta otrās К списку тем
sabiedrības valdes parakstīts paskaidrojums par likuma 54.panta otrās
sabiedrības valdes parakstīts paskaidrojums par likuma 54.pantaotrās, ceturtās un piektās daļas noteikumu izpildi - chto za zver'?
Tiek prasits saskana ar publiceto VID "Valsts ieņēmumu dienestā iesniedzamie gada pārskati, dokumenti un to iesniegšanas termiņi par 2009.pārskata gadu"
Kam ir paraugs? Varat ludzu padalities? uz epastu
maija_r@inbox.lv paldies jau ieprieksh
Ответы (8)
Jūsu paskaidrojums atkarīgs no tā vai nu Jūs izpildījāt, bet varēja arī nepildīt, vai neizpildījāt, bet bija jāizpilda šī panta nosacījumi.Kā tad ir?
Pēc VID prasībām sanāk, ja pārsniedz tos divus kritērijus, tad jābūt zvērinātām, bet ja nepārsniedz, tad jābūt vēl klāt "sabiedrības valdes parakstīts paskaidrojums par likuma 54.pantaotrās, ceturtās un piektās daļas noteikumu izpildi".
Variantu parastam mazam uzņēmumam VID bez šī paskaidrojuma neparedz.
Vai kāds var lūdzu iedot paraugu?
Paldies.
Esmu nodevusi 3 mazos uzņēmumus pēc jaunajām prasībām un to paskaidrojusi pielikumā,ka, pamatojoties uz Gada pārskata likuma 54.pantašiem kritērijiem, netiek sagatavota naudas plūsma un pašu kapitāla izmaiņu pārskats.Norādīju arī 2 gadu bilances koppsummu,neto apgrozījumu un vidējo strādājošo skaitu, uz kuru pamata es tā rīkojos, un tas arī viss. Ja Jums tas nebija pie gada pārskata, tad tagad jāpaskaidro un nekas vairāk.
Uzlieciet meklētāju - šajā forumā paraugu esmu rakstījis ne reizi vien - dažādās tēmās.
http://www.vgk.lv/lv/forum/5/89650/
Atradu Aivara 007 vienu no paskaidrojumiem:-)
Vijolīte
Vai Jūs pa piektdienām esat dežurējošā meklētāja?
Jā:-D
, jo vairs negribas pat rakstīt neko. Tikai šo piektdien. Bet palasīt, ko citi uzrakstījuši, vēl jā, mazliet varu šodien.
Man gan patīk atbildēt uz tiem jautājumiem, kuri iek uzdoti šajā forumā kādu 999.reizi...
Закрыть
Краткое описание нарушения