Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

nolikums par auto izmantošanu uzņēmumā К списку тем

nolikums par auto izmantošanu uzņēmumā
Vai kāds varētu padalīties ar paraugu uzņēmuma iekšējam nolikumam par auto izmantošanu?!

Kurā būtu norādīta kārtība, kādā dokumentē un uzskaita transportlīdzekļu izmantošanas izdevumus, tai skaitā ar uzņēmuma saimniecisko darbību saistītos transportlīdzekļu izmantošanas izdevumus, kā arī izdevumus, kas saistīti ar uzņēmuma kā darba devēja vieglo pasažieru automobiļu izmantošanu personīgajām vajadzībām.

Jau iepriekš paldies!!!!
Miki
Miki 09.04.2010 12:49
61 сообщение на сайте

Ответы (5)

http://www.vgk.lv/lv/forum/1/90636/

Varbūt no šejienes kaut kas Jums arī derēs:-)
Vijoliite
Vijoliite 09.04.2010 13:17
1711 сообщений на сайте
ja, Vid materiālu es jau esmu redzējusi, domāju vairāk tādu uzņēmuma iekšējo nolikumu. vai tiešām neviens tādu nav izveidojis, es domāju saistībā ar lieotšanu personīgām un darba vajadzībām?
Miki
Miki 09.04.2010 13:27
61 сообщение на сайте
Manā failu glabātuvē.
Ilma
Ilma 09.04.2010 13:30
30495 сообщений на сайте
Kas vainas būt pašam priekš sevis pirmajam un tādam, kas to ielicis savā failu glabātuvē?
Liepupe
Liepupe 09.04.2010 13:32
нет сообщений на сайте
paldies!
Miki
Miki 09.04.2010 13:39
61 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.