Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Kļūdaina sociālā atskaite К списку тем

Kļūdaina sociālā atskaite
Ka jau zināms, sākot ar 2009.gaduvairs nedrīkstam koriģēt sociālās atsaitēs norādīto ienākumu un VSAOI, iesniedzot precizētu atskaiti. Bet varam tikai koriģēt ar nākamo atskaiti, izmantojot korekcijas rindu.

Kā man būtu pareizāk rīkoties, ja esmu konstatējusi, ka ir iesniegta kļūdaina oktobra sociālā atskaite, bet ziņas paziņojumā par algas nodokli par 2009.gaduir pareizi iesniegtas un agru vai vēlu šī nesakritība uzpeldēs?

Arī grāmatvedībā šobrīd ir VSAOI pārmaksa, jo VSAOI tika samaksāts tik daudz, cik norādīts kļūdainajā atskaitē un nevis saskaņā ar aprēķinātajām, pareizajām VSAOI.

Vai es drīkstu, piemēram, 2010.g. marta soc.atskaitē korekciju rindā ielikt to ciparu, kas bija labojams 2009.gadaoktobrī, attiecīgi arī samaksāt mazāk VSAOI?

Vai tas ir rupjš pārkāpums, ja ir nobīde gados? Ko VIDs man varētu pārmest?

Paldies!
Inese81
Inese81 10.04.2010 15:32
219 сообщений на сайте

Ответы (1)

Tā kā uz atpakaļu labot neko VSAOI nevar, tad labojums jādod tekošajā atskaitē , bet nevis vairs korekciju rindā, jo tur rāda tikai iepriekšējā mēneša korekciju, bet koriģē tekošā mēneša VSAOI objektu un pašu VSAOI.Cituiespējau jau nav.
Ilma
Ilma 10.04.2010 20:19
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.