Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Gada pārskats! К списку тем
Sanita82 18.04.2010 23:18
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Ответы (23)
Гравчик, сказано же taisu gada pārskatu pirmo reizi. Потому человек даже не знает из чего делается баланс.
Стесняюсь сказать,но на всех курсах и во всех учебных заведениях ОБЪЯНЯЮТ из чего делается баланс:-O
И как можно браться за то, о чем не имеешь представления????
И как можно браться за то, о чем не имеешь представления????
Brita 19.04.2010 10:52
1868 сообщений на сайте
1868 сообщений на сайте
Я думаю это прикол!
Brita 19.04.2010 10:53
1868 сообщений на сайте
1868 сообщений на сайте
Ну почему прикол,думаю,что всё очень серьёзно.Казалось,что времени для составления ГО много,а вдруг уже 19 апреля,и времени осталось менее 2-х недель
Ja jau Jums iedeva iepriekšējā gada pārskatu, tad jau Jums paraugs ir.
Mainiet skaitļus atbilstoši 2009.gadabilancei (kura Jums esot iedota), un veiksmi! Lai izdodas!
Protams, bez attiecīgām zināšanām tas būs brāķis.
Nu bet vismaz kaut kas.
Palūdziet kāda profesionāļa konsultāciju.
Protams, ne jau šeit, forumā, bet reālu - tādu, kurš var satikties un apskatīties visus skaitļus, veikt loģisko kontroli.
Ja jau bilance patiešām ir, tad jau "uzmest aci" nav nemaz tik grūti. Sevišķi - ja nav īpaši liels uzņēmums.
Mainiet skaitļus atbilstoši 2009.gadabilancei (kura Jums esot iedota), un veiksmi! Lai izdodas!
Protams, bez attiecīgām zināšanām tas būs brāķis.
Nu bet vismaz kaut kas.
Palūdziet kāda profesionāļa konsultāciju.
Protams, ne jau šeit, forumā, bet reālu - tādu, kurš var satikties un apskatīties visus skaitļus, veikt loģisko kontroli.
Ja jau bilance patiešām ir, tad jau "uzmest aci" nav nemaz tik grūti. Sevišķi - ja nav īpaši liels uzņēmums.
Aivar! Gada pārskata sastādīšanai ar bilanci vien tik nepietiek
Vismaz es no bilances vien GP uzmeistarot nespēju Pietrūkst gudrības. Man vēl visādus "krāmus" vajag - PZA, kontu apgrozījuma pārskatu, PL ņolietojuma aprēķinus.... Varbūt neesmu pietiekami gudra
Vismaz es no bilances vien GP uzmeistarot nespēju Pietrūkst gudrības. Man vēl visādus "krāmus" vajag - PZA, kontu apgrozījuma pārskatu, PL ņolietojuma aprēķinus.... Varbūt neesmu pietiekami gudra
Anda
Sāksim ar to, ka gan jau ka iedeva arī visus pārējos ciparus - bilanci bez PZA neviens faķīrs nevar sagatavot. Arī bez virsgrāmatas (kontu apgrozījuma) nekas nesanāks. Tam visam piekrītu.
Tikai meitēns nezina to papīru nosaukumus. Man tā izskatās.
Sāksim ar to, ka gan jau ka iedeva arī visus pārējos ciparus - bilanci bez PZA neviens faķīrs nevar sagatavot. Arī bez virsgrāmatas (kontu apgrozījuma) nekas nesanāks. Tam visam piekrītu.
Tikai meitēns nezina to papīru nosaukumus. Man tā izskatās.
Nu tik dumja jau neesmu, man ir augstākā izglītība grāmatvedībā, vienkārši man trūkst prakstiskās pieredzes gada pārskatam. Zinu gan visus nosaukumus, gan kā bilanci uztaisīt. Tāpēc es Jums vaicāju padomu, nevis ķengāšanu no jūsu puses.
Sanita82 19.04.2010 15:21
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Praksi tikai iegūst taisot dokumentus. Man gudrības pietrūkst,tāpēc jau griezos pie Jums,profesionāļiem. Neviens jau nav dzimis ģēnijs,visi tikai sāk ar mācīšanos.
Sanita82 19.04.2010 18:25
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
"Uzņēmums man,grāmatvedim, iedeva tikai 2009 gada bilanci un iepriekšējā gada pārskatu,VAI ES NO ŠIEM MATERIĀLIEM VARU UZTAISĪT 2009 GADA PĀRSKATU..." - Kā tas iet kopā ar "man ir augstākā izglītība grāmatvedībā", "Zinu gan visus nosaukumus, gan kā bilanci uztaisīt"
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть