Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nerezidents dibina uzņēmumu LR vai arī reģistrējas kā IK К списку тем
Nerezidents dibina uzņēmumu LR vai arī reģistrējas kā IK
Sakiet lūdzu,kur var iegūt informāciju,kā nerezidents ,Krievijas pilsonis, var šeit reģistrēties kā IK, un vai vispār var?
SIA jau laikam var dibināt jebkurš? Vai uz viņu attiecas viss tieši tāpat kā uz LR pilsoni nodokļu ziņā?
Un ja viņš pakalpojumus taisās sniegt tikai internetā,respektīvi te fiziski nemaz neatradīsies,vai juridiskā adrese tad var būt vienalga kāda reģistrēta LR?
Ответы (6)
Юридический адрес - это адрес где находится руководство компании. Если тот россиянин не собирается находиться в Латвии, значит и юридического адреса у него здесь быть не может.
Vai Latvijā drīkst reģistrēt šādu uzņēmumu? Bet ja viņa darbības veids ir pakalpojumu sniegšana un preču pārdošana internetā,vai tad nedrīkst veikt saimniecisko darbību Latvijā?
Можно. Пусть приезжает в Латвию, получает разрешение на работу и оказывает услуги. А если он живет в России, то пусть в России и регистрируется. Интернет и там существует.
Nu,laikam jau vinam te ir izdevigak kaut kada zina to darit....tatad,ja vins te registrejas ka saimnieciskas darbibas veicejs,tad to darit te var,juridiska adrese pat LR uznemumiem biezi vien nav faktiskaa...?
Пусть регистрируется с латвийским адресом. Только узнайте в иммиграции, не нужно ли ему разрешение на работу для этого.
juridiska adrese pat LR uznemumiem biezi vien nav faktiskaa...?
--------------------
Ну такого быть не должно. Если кто-то нарушает, то это его страх и риск.
piekriitu,bet daudziem taa ir,vismaz man zinamiem uznemumiem...
Закрыть
Краткое описание нарушения