Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UIN dekl.2.pielikums
Neliels jautajums - aizpildot UIN dekl.2.pielikumu ja ar uzņēmumu saistītai personai ir izsniegts bezprocentu aizdevums, ailītē citi darījumi ir jāuzrāda tieši aizdevuma summa, jeb šie uzrēķinātie % pēc CSB likmes (uzrādīti dekl.30.rindā)???
Izmantotās tirgus vērtības (cenas)noteikšanas metode - Salīdzināmo nekontrolēto cenu metode
Ответы (9)
Aizdevuma summa.Piemetodēm nerakstu neko;-)
PAldies!
Varbūt vēl kāds vēlas izteikt savu viedokli?
Es uzrādu uzrēķināto % summu. Nu tā man atbildēja VID konsultants, kad es griezos ar tādu pašu jautājumu. Man 30. rinda sakrīt ar 2. pielikumā uzrādīto summu. Es gan iekavās pierakstīju, ka tie ir uzrēķinātie %.
nu tad jau sanāk, ka katrs dara citādi, bet kā ir pareizi!!!?
Tas nu gan man liekas dīvains tāds skaidrojums.Turtaču liekas ir darījuma summa un % nav nekāds darījums. Darījums ir aizdevuma summa.
Es zinu, ka neesmu vienīgā, kas tā dara. VID nu vismaz pagaidām nav iebildis (kā jau es minēju pierakstu klāt skaidrojumu par to, kas tas tāds ir). Un cik man zināms nekādu skaidrojumu šai sakarā nav. Mani pašu gan arī interesē- kā tad būtu pareizi.
piemeram, EDS nemaz nav iespējams pierakstīt kādu paskaidrojumu.
Es tomēr sliecos domāt, ka ir jānorāda darījuma summa - aizdevuma summa.
Bet gribētos dzirdēt vēl arī citus viedokļus! vai tiešām nevienam vairāk nav pieredze tieši ar šī pielikuma aizpildīšanu?
palasot citas diskusijas, tomer nakas secinat, ka ailite citi darijumi jauzrada uzrēkinātie % pēc CSP likmes un tam vajadzetu sakrist ar 30.rindiņu deklarācijā.
Закрыть
Краткое описание нарушения