Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atskaites un nodokļi
Kopumā informāciju savācu,bet vēl man gribētos lai jūs precizējat vai es esmu saprtatusi pareizi. Runa iet par uzņēmuma līgumu kas noslēgts ar fizisku personu kura nav reģistrējusies VIDā.Noslēdzot līgumu man ir jāiesniedz paziņojums VIDā par darbinieku kustību. Kā arī jāietur un jāsamaksā VSAOI un IIEN nodokļi, tikai nav jāmaksā riska nodeva. Un vai šī pati persona jāuzrāda ar visiem kopā VSAOI paziņojumā.
Vēl mani intresē vai viss tas pats attiecas ja tiek noslēgts DARBA UZDEVUMA LĪGUMS?
Ответы (1)
Jā,par nodokļiem tā ir. Šī persona jāuzrāda kopā ar visiem 3.pielikumā , bet tur jāuzrāda tikai VSAOI,bet IIN jāuzrāda pie ienākumu izmaksas paziņojumā par FP izmaksātām summām ar attiecīgo kodu katru reizi pie ienākumu izmaksas. Viss tāpat arī pie darba uzdevuma līguma, ja vien tas nav darba līgums.
Закрыть
Краткое описание нарушения