Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

čeki К списку тем

čeki
Sveiki.

Gribētu dzirdēt Jūsu viedokli -ko man darīt?.

Situācija šāda - avansa norēķina persona veikalā Kruza pirkusi preces par skaidru naudu. Mēneša vidū man tika nodoti čeki par pusmēnesi. Diez gan daudz. Šos aprīļa čekus vēl neesmu škirojusi un reģistrējusi, bet tagad viena no precēm izrādās sabojāta. Cilvēks man prasa, lai iedotu atpakaļ to čeku. Izmeklēju visas maliņas - tā čeka nav.. Cilvēks saka, ka ir man nodevis, bet es pie sevis neatrodu... Vai ir kāda iespēja saņemt čeka kopiju? vai kādu citu apliecinājumu, ka bija pirkts?

Es saprotu, ka tas būtu iespējams ja būtu pirkts ar karti vai caur banku , bet šeit pirka skaidrā

lūdzu palīdziet tikt skaidrībā
Mssanda
Mssanda 26.04.2010 10:14
78 сообщений на сайте

Ответы (4)

Tāpēc avansu norēķinus pilda PATI AVANSU NORĒĶINU PERSONA un nevis grāmatvedis. Tad viņš visus čekus saraksta, ko nodod un parakstās.
Andaz
Andaz 26.04.2010 10:16
27892 сообщения на сайте
Jā, pamācoša situācija. Pievienojos Andaz.
Frezy
Frezy 26.04.2010 10:45
1986 сообщений на сайте
Pievienoties var, tas būtu brīnišķīgi, vienīgi diezgan liela utopija;-)
Ilma
Ilma 26.04.2010 13:55
30495 сообщений на сайте
Nav nekāda utopija, bet katra uzņēmuma privāta darīšana.

Vismaz uz rūtiņlapas uzrakstīt datums, nr, firma, ka siegādāts un summa, jau nu prot katrs, kas skolu pabeidzis!

Tas, ka pēc tam grāmatvedis visu apstrādā programmā vai, ja grib pārraksta avansu norēķinu veidlapā, ir cita opera.
Andaz
Andaz 26.04.2010 15:50
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.