Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Atliktais UIeN ar "-" un EDS К списку тем
Vijoliite 26.04.2010 15:51
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Ответы (30)
Nē, vispār uz priekšu nevajadzēs, tāpēc pārgrāmatoju no atliktajām saistībām, kas bija uzkrāts un attiecīgi ar grāmatojumu atgriežu viņu tur, kur tam bija jābūt. Un tā tad sanāk, tagad ir jāpalielina peļņa par uzkrāto summu.
Vijoliite 26.04.2010 15:58
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Vijolīte: lūdzu, visu mūsu ērtību dēļ - uzrakstiet to e-pastu.
Būtu man situācija tāda - uzrakstītu, lai kustina VIDs savu sēžamvetu un izlabo savas kļūdas visās atskaitēs.
Būtu man situācija tāda - uzrakstītu, lai kustina VIDs savu sēžamvetu un izlabo savas kļūdas visās atskaitēs.
Paldies,Andaaz, drosmīgs lēmums, bet es jau pa telefonu izrunājos. No papīra formāta viņi, vadot savā datu bāzē, varot ar "-", bet EDSā tas neesot. Nav jau vairāk laika rakstīt vēstulītes.
Vijoliite 26.04.2010 16:03
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Vijolīte! Izdariet labu darbu priekš viesiem - iekopējiet savā EDSa e-pasta veidnē un nosūtiet.
Lūdzu veikt izmaiņas EDS PZA atliktā nodokļa norādīšanas rindā atbilstoši likumdošanas aktiem, jo atliktā nodokļa aprēķins var būt arī ar minusa zīmi.
Un nekā te nav drosmīga. Normāla lieta.
Lūdzu veikt izmaiņas EDS PZA atliktā nodokļa norādīšanas rindā atbilstoši likumdošanas aktiem, jo atliktā nodokļa aprēķins var būt arī ar minusa zīmi.
Un nekā te nav drosmīga. Normāla lieta.
Никак нельзя, нужно пустую строчку заполнять. И в наудас плусме накопления со знаком минус в коррекции тоже нельзя поставить. Видимо разработчикам неведомо, что накопления могут не только увеличиваться, а еще и уменьшаться.
Albina- es aizpildīju tukšo rindiņu, bet tas neko nemaina, tāpat noņem un nevis pieskaita un rezultāts nepareizs.
Vijoliite 26.04.2010 16:30
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Brīnums man tieši pieplusoja klāt.Bet tā arī man vajadzēja Peļņa pirms nodokļiem piem. -120 , AUIN 50 Un tīrā peļņa pēc nodokļu atsk. = 50
Vai + vai - rezultāts ir vienāds = nepareizs. Nu tā kā tikai absolūto skaitli atzīst un nekādu -. Iešu rītdien atkal ar viņu parunāt, varbūt man arī paveiksies:-)
Vijoliite 26.04.2010 16:43
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Ilma, ja Jums bija -120 un -(+50), tad iznāk -70. Kā var iznākt +70? Nesapratu. Man ir 120 - (-50) un man vajag +170.
Vijoliite 26.04.2010 16:48
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Nu, re, Jūs jau pamanījāt savu kļūdiņu. Un man pašai arī drukas kļuda, jo Jums tur jāiznāk -170 nevis -70. Ne tā?
Vijoliite 26.04.2010 16:56
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
У меня все получилось. Щас проверила, в пустой строке без всяких знаков поставила и сумма приплюсовалась.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть