Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

NVA finansējums К списку тем

NVA finansējums
Labdien, Mīļie grāmatvedīši;-)

Vai, Jūs, lūdzu, man varētu pateikt, kurā postenī PZA jāliek NVA finansējums bezdarbnieku nodarbināšanai? Es šo finansējumu grāmatoju šādi D 2620 (bankas konts) - K 6990 (NVA finansējums). Vai šī summa ir jāliek arī UIN deklarācijā? Ja ir, tad kurā rindiņā?

Liels Jums paldies:-) Veiksmi darbiņā tiem, kas vēl nav pievarējuši 2009.gadapārskatus
Dadzis9
Dadzis9 26.04.2010 15:58
25 сообщений на сайте

Ответы (3)

Pārējie saimnieciskās darbības ieņēmumi. Kā Jūs to iedomājieties - jāliek UIN deklarācijā? Visi ieņēmumi no P/Z caur peļņu aiziet uz UIN deklarāciju.Samazināms par šiem ieņēmumiem nav nekas, jo tiem pretī ir izdevumi ( samaksa bezdarbniekiem D 7XXX).
Ilma
Ilma 26.04.2010 16:01
30495 сообщений на сайте
Par šo tematu šeit daudz rakstīts. Pameklējiet meklētājā.

Šai summai nav sakara ar PVN. Un attiecībā uz UIN - Ilma jau atbildēja - to iekļauj PZA kopā ar citām summām "Pārējie saimn.darb.ieņēmumi".
Aivars007
Aivars007 26.04.2010 16:42
26984 сообщения на сайте
Liels Jums paldies:-D

Pēc visiem pēdējā laikā izdotajiem likumiem, noteikumiem un tā ar ko es esmu saskārusies, rodas iespaids, ka mūsu valstī nevienmēr visu izsaka loģiskā domāšana, jo diemžēl tie, kas izdod šos likumus praktiski nemaz nesaprot, kā tos reāli pielietot:-< Tā kā labāk lieku reizi pārliecinos, ja neesmu iepriekš ar to saskārusies;-)
Dadzis9
Dadzis9 26.04.2010 16:48
25 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.