Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
EDS К списку тем
Ответы (128)
A Jūs, tiešām, domājiet, ka pēc svētkiem EDS strādās "как часы", kad tajā visi reizē metīsies visi, kam šo pēdējo dienu laikā pārskatus neizdevas nodot
А если и 5-ого не будет работать? Врядли за праздники что то изменится..
Leras 30.04.2010 20:52
86 сообщений на сайте
86 сообщений на сайте
Nē, nu skaidrs ir viens - šodien nekāda nodošana nebūs. Tāpat kā līdz piektajam visticamāk (kurš tad EDS pa svētkiem labos)
Ok, visticamāk ka sodus neliks, bet... Kā varētu nodrošināties par šito? Nezinu - ziņot kaut kam uz e-pastu par to, ka netieku sistēmā? Ar VIDu kā jau mūžīgi tev pašam nāksies pierādīt, ka neesi kamielis A man trīs pārskati palika nenodoti :'( Savadīti jau bija, bet palika vadības ziņojumus sagaidīt, kad parakstīs un pievienot... Še tev...
Ok, visticamāk ka sodus neliks, bet... Kā varētu nodrošināties par šito? Nezinu - ziņot kaut kam uz e-pastu par to, ka netieku sistēmā? Ar VIDu kā jau mūžīgi tev pašam nāksies pierādīt, ka neesi kamielis A man trīs pārskati palika nenodoti :'( Savadīti jau bija, bet palika vadības ziņojumus sagaidīt, kad parakstīs un pievienot... Še tev...
Es marta atskaites novilku līdz 19. aprīlim un bija identiska situācija. No pusdienlaika pārstāja strādāt vispār. Aptuveni līdz pusnaktij mocījos. Neilgi pēc 00:00 viss aizgāja kā smērēts, tā kā pieļauju domu, ka tam nav nekāda sakara ar cilvēcisko faktoru. Vienkārši pārslodze. Vismaz man tam gribās ticēt, jo tik ļoti cerēju, ka 30. aprīlis būs pēdējā diena kad ņemšos ar gada pārskatiem.
Bambucha 30.04.2010 21:25
23 сообщения на сайте
23 сообщения на сайте
Aivar, kāpēc esi tik pārliecināts? Ir bijusi pieredze?
Bambucha 30.04.2010 21:26
23 сообщения на сайте
23 сообщения на сайте
Sodu ta neliks, bet cilvēki nevar aiziet pelnītās brīvdienās ar padarīta darba sajūtu, bet ar akmeni kaklā. Tas prasāš pēc morālā kaitējuma atlīdzības.
Kas tad tiem cilvēkiem akmeni uzkāra?
Taču ne jau VIDs un EDSs.
Bieži vien vai nu paši novilka līdz pēdējai minūtei, vai pārgudrie priekšnieki.
Gada pārskatus mierīgi var iesniegt ja ne februārī, tad nu martā gan noteikti.
Protams, ja nevajag revidentu.
Ja atliek uz pēdējām dienām - arī revidenti ir pārslogoti.
Plus vēl vakar bija pilnmēness. Ko jūs gribat - viss ir likumsakarīgi.
Man te vispār šovakar aiz loga dun pērkons, zibeņo un gāž lietus, kā pa Jāņiem.
Tādā laikā saimnieks suni nedzen ārā, kur nu vēl domāt par gada pārskatu.
Sieva - Vīrs, aiznes vēstuli uz pastkastīti!
Vīrs - Paskaties pa logu, kāds laiks. Saimnieks suni tādā laikā nedzen ārā.
Sieva - A kas Tev liek ņemt līdzi suni!
Var sākt smieties.
Taču ne jau VIDs un EDSs.
Bieži vien vai nu paši novilka līdz pēdējai minūtei, vai pārgudrie priekšnieki.
Gada pārskatus mierīgi var iesniegt ja ne februārī, tad nu martā gan noteikti.
Protams, ja nevajag revidentu.
Ja atliek uz pēdējām dienām - arī revidenti ir pārslogoti.
Plus vēl vakar bija pilnmēness. Ko jūs gribat - viss ir likumsakarīgi.
Man te vispār šovakar aiz loga dun pērkons, zibeņo un gāž lietus, kā pa Jāņiem.
Tādā laikā saimnieks suni nedzen ārā, kur nu vēl domāt par gada pārskatu.
Sieva - Vīrs, aiznes vēstuli uz pastkastīti!
Vīrs - Paskaties pa logu, kāds laiks. Saimnieks suni tādā laikā nedzen ārā.
Sieva - A kas Tev liek ņemt līdzi suni!
Var sākt smieties.
Удалось кому-нибудь сдать?
Inst 30.04.2010 21:45
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Aizgāja
Bambucha 30.04.2010 21:45
23 сообщения на сайте
23 сообщения на сайте
Pilnīgi piekrītu, ka tā ir, ka visu varēja nodot ātrāk, bet tā ir cilvēku iedzimta rīcība visu atstāt uz pēdējo brīdi. Pavisam nesatraucos, ka Gada pārskatu iesniegšu vienai firmai pa brīvdienām.Bet tomēr uzskatu, ka EDS nedarbošanās šajā brīdī ir pēdējā cūcība un VID bezatbildība un necieņa pret cilvēkiem kuri to izmanto.Unkas būs, kad EDS būs obligāts visiem par to tikai var minēt izejot no šodienas vēsturiskās pieredzes.Cūcība un vēlreiz cūcība, liels fui VIDam.
Leras 30.04.2010 21:45
86 сообщений на сайте
86 сообщений на сайте
A varbūt tā ir kārtējā sazvērestības teorija - VIDs grib mums iemācīt, lai laicīgi sniedzam atskaites Tagad pamocīs un varbūt nākamreiz mēs atcerēsimies liktenīgo 30. aprīli un sniegsim gada pārskatus jau janvārī.
Bambucha 30.04.2010 21:48
23 сообщения на сайте
23 сообщения на сайте
Es domāju, ka pie visa vainīgi ķīnieši un sorosieši.
Šlosers Sudrabai neatvainošoties vis, šamējo pašu vedīšot pie tiesas.
Šlosers Sudrabai neatvainošoties vis, šamējo pašu vedīšot pie tiesas.
UIN avansa maksājumam tas koeficients 0.988 pašam jāreizina ar pirmo rindu, man viņš EDS-ā kaut ko mistisku rēķina?
Klaudijan 30.04.2010 21:52
311 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть