Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
EDS!!! К списку тем
Ответы (264)
Отправьте по почте ( главное, чтобы сегодняшняя дата была, поэтому наверное надо на центральную топать)
Pirms 2 gadiem centrālajā počtā pēdējie, kas tika pie apkalpošanas darbalaika beigās, bija stāvējuši rindā no pussešiem
Eu, cīrulītis atlidojis!
Nu jā, pavasaris taču klāt!
Centrālā počta - kura tā ir?
Man gan nevajag, tikai tāpat - intereses pēc.
Tā pie Teikas?
Nu jā, pavasaris taču klāt!
Centrālā počta - kura tā ir?
Man gan nevajag, tikai tāpat - intereses pēc.
Tā pie Teikas?
Cīrulīši pavasara vēstneši
Sakta bija līdz desmitiem, origo līdz deviņiem, bet vispār sen nav nācies tur būt.
Sakta bija līdz desmitiem, origo līdz deviņiem, bet vispār sen nav nācies tur būt.
Man arī tikai parakstīt !
Un vēl man ir jautājums - vai šī norma ir vēl spēkā : 97. Piemērojot šā likuma 15.pantapirmās daļas 3.punktulīdz 2011.gada1.janvārim, elektroniskā veidā iesniegta nodokļu un informatīvā deklarācija tiek uzskatīta par iesniegtu termiņā, ja Valsts ieņēmumu dienests to saņēmis piecu dienu laikā pēc normatīvajos aktos noteiktā termiņa.
(31.01.2008. likuma redakcijā ar grozījumiem, kas izdarīti ar 12.06.2009. likumu, kas stājas spēkā 01.07.2009.)
?
Un vēl man ir jautājums - vai šī norma ir vēl spēkā : 97. Piemērojot šā likuma 15.pantapirmās daļas 3.punktulīdz 2011.gada1.janvārim, elektroniskā veidā iesniegta nodokļu un informatīvā deklarācija tiek uzskatīta par iesniegtu termiņā, ja Valsts ieņēmumu dienests to saņēmis piecu dienu laikā pēc normatīvajos aktos noteiktā termiņa.
(31.01.2008. likuma redakcijā ar grozījumiem, kas izdarīti ar 12.06.2009. likumu, kas stājas spēkā 01.07.2009.)
?
Norma ir spēkā, bet gada pārskats pats par sevi laikam gan bija cits stāsts, kuru regulēja Gada pārskatu likums.
Tehnisku iemeslu dēļ pārslēgties uz Jūsu izvēlēto sistēmu šobrīd nav iespējams.
Un tā, visu dienu ! Ieiet ( ik pa laikam ) var, bet parakstīt neko nedot !
Un tā, visu dienu ! Ieiet ( ik pa laikam ) var, bet parakstīt neko nedot !
Insi, vai izdevās nosūtīt?
Dino 30.04.2010 22:11
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Nee. Sēžu visu laiku un mēģinu tikt iekšā. KĀPĒC ES VAKAR NEPARAKSTĪJU??? Likās, šodien ar svaigu aci vēl pārskatīšu.
Так и чешутся руки организовать сбор подписей под коллективной жалобой. Это ж надо - за наши же деньги так над нами издеваться!
Ejiet taču gulēt, kad es Jums saku!
Nekad nevajag censties šodien izdarīt to, ko var atlikt uz rītu.
Ejiet taču gulēt, kad es Jums saku!
........ bet mēs jau vakar atlikam to uz šodienu !
........ bet mēs jau vakar atlikam to uz šodienu !
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть