Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN 55. un 64.rinda
Lūdzu palīdziet - tikai bez norādēm uz likumiem un noteikumiem, ko jau esmu izlasījusi, bet konkrēti: mana SIA, kas ir PVN maksātāja, saņem preci 115 EUR un 0% PVN (rēķinā norādīts reverss) no Lietuvas SIA, kas ir arī PVN maksātāja.
Man ir jautājumi:
vai šis PVN, ko cik saprotu, jārēķina pašam - 19,96 EUR jāuzrāda 55. un 64.rindā? Vai jāpārrēķina latos? Vai jāuzrāda tā mēneša deklarācija, kad saņēmu rēķinu?
Paldies par atbildēm!
Ответы (5)
Jā, jārēķina pašam revers.PVN55 un 64.rindā.Vienā deklarācijā nevar būt nevienveidīgas valūtas, tā kā loģiski jāpārrēķina latos un jāparāda tā mēneša deklarācijā, kad preces saņemtas. + vēl tas pat jāuzrāda PVN 1 II daļā, tur par valūtām skatieties pēc deklarācijā prasītā.
Lietuvai jāpārrēķina vai jau arī var redzēt rēķinā, vai kā citādi to nosauc, tikai litos(LTL), jo Lietuva nav eirozonā. Lai arī darījums ir ir EUR, PVN1 II daļā jāpārrēķina LTL.
Nu, jā, tā mēneša deklarācijā, kad bija rēķins.
Mana piezīme ir tikai sakarā ar PVN1 II daļu.
Pēc kāda kursa jārēķina uz latiem no eiro: 0,702804 vai pēc bankas kursa 0,7141, pēc kāda tika novilkts no konta un kas protams, parādās bankas atskaitē?
Закрыть
Краткое описание нарушения