Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
lūdzu palīdzību
labdien!
es atvainojos par stulbo jautajumu, bet ka jaizskatas bilncei firmaa kur nekas nenotiek ir tikai pamatkapitals 7 ls atlikums bankaa, 2380K saldo 12 ls, nomaksata riksa nodeva 3,5 un naudas blakus izdevumi 1,16:-<
Ответы (17)
Un kur tad palika iemaksātais PK, ja naudas atlikums tikai 7 Ls.Unkāds apgrozījums kontam 2380?
Aktīvs Pasīvs
Nauda - 7 Pamatkapitāls
Zaudējumi - - 5 (3,5+1,16)
Pārējie kreditori - 12
Kaut kā nesanāk bilance.:-D
Aktīvs
Nauda - 7
Kopā: 7
Pasīvs
Pārskata gada nesadalīta peļņa - - 5 (3,5+1,16)
Pārējie kreditori - 12
Kopā: 7
Исходя из задания (ir tikai pamatkapitals), остается на словах. По цифрам задания его не видно.
Ilma
Nu, nu un kur tad PK?
----------
Осмелюсь ответить. В убытках
Nu es arī tāpat domāju, bet tad nebūtu tikai...nomaksata riksa nodeva 3,5 un naudas blakus izdevumi 1, bet gan daudzi citi mums nezināmi izdevumi:-)
atkal veras vaļā gadalku salons
Labiveram ciet, gaidam līdz ceturtdienai- īstajai dienai:-|
Kas tad ceturtdien vēl par p*** pacelšanaš svētkiem!?!
Nu kā tas taču te bieži teikts- ceturtdienas zīlēšanas dienas.
nebiju pamanījis
man visas dienas vienādas - šajā forumā katru dienu atrodas kāda sama buxgalter, kas v buxgalterii razbiraetsja, bet nezina absolūti neko
Ну вот,напугали человека,вместо того,чтобы составить человеку ГО (со всеми приложениями) в эфире:-/
Tad ir jāātver speciāla sadaļa "studentiem - haļavščikiem".
Es personīgi tur nekad neieskatīšos.
Bet risināt uzdevumus slinko mamzeļu vietā nekad neesmu gatavs.
Закрыть
Краткое описание нарушения