Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Administrācijas izdevumi К списку тем
Administrācijas izdevumi
Dobrij denj! Ne mogli bi vi privesti primer sostava administrativnih rashodov v otcjote ptibili i ubitkov.Jav diplome analiziruju firmu, kotoraja zanimaetsa kokapstrade.U dannoj firmi s kazdim godom sushestvenno rastut admin.zatrati vot mne i nuzno,znatj cto tuda mozet vhoditj,cto bi opisatj prirost.
Zaranee, bolsoe spasibo!
Ответы (25)
А какие расходы у Вас считаются административными? у нас нет провидцев и предсказателей. Как можно судить о том, чего не знаешь?
Mne nuzno prosto korotko obobshitj, t.k ja zatrati ne sobirajusj gluboko analizirovatj. Bolee detalnaja info mne ne dostupna. Prosto predjotsa pridumatj! :))))
ну, милочка, тогда Вам к гадалке на кофейной гуще надо, а не сюда.
все зависит от сути расходов
возьмите какой-то стандартный план счетов и анализируйте его.
Ja ze iscjo raz povtorjaju, mne nuzni prosto primeri iz praktiki...tipa...V administrācijas izdevumi mogut vhodit......
Nu esli vi buhgalter, vi ze mozete privesti primeri, s kotorimi v stalkivalisj v processe raboti!
Ja hocju utocnitj ,cto ja ne buhgalter!
зарплата администрации
Pro zarplatu eto ponjatno, a cto esco mozet bitj?
Alga administrācijai janvārī, alga administrācijai februārī, alga administrācijai droši vien arī martā.
Tā arī analizējiet. Tad atkal alga aprīlī, maijā, jūnijā.
канцелярские услуги, услуги связи
7.7. Administrācijas izdevumi
7710 Sakaru izdevumi
7720 Kantora (biroja) izdevumi
7730 Juristu pakalpojumu apmaksa
7740 Gada pārskata un revīzijas izdevumi
7750 Naudas apgrozījuma blakus izdevumi
7760 Transporta izdevumi administrācijas vajadzībām
7770 Citi vadīšanas un administrācijas izdevumi
анализируйте
Vot,imenno to, cto mne nuzno! bolsoe spasbo!:-D
kur tādi slimkuma podi rodas, kuri nevīžo pat mācību grāmatā ieskatīties
un te labās tantes (kamēr nav attiecīgi izlamātas) sakošļā un iebāž mutē
To Aivaram007 Acimredzot, Aivars 007 nav slinķis,vieglāk taču apd..t cilvēkus, nekā viņiem palīdzēt. Es rakstu darbu slīmnīcā, man nav līdzi grāmatu. IDIOTS!
Smiekli nāk, Vesnuška, jūs taču lielāks idiots par Aivaru, kuram viss tas zināms.
Nu tas ir loģiski,es taču prasīju padomus iesacēja sadaļā...... Pie tam ,es taču teicu, ka es neesmu grāmatvedis un tikai raksru darbu. Es ļoti priecīga par to, ka Aivars visu zin, BET, negrib palidzēt, vismāz "nepiesarņo" citu cilvēku ("stulbeņu") forumu.
Šis NAV studentu forums!
Rakstiet savus jautājumus saviem kursa biedriem nevis praktizējošiem grāmatvežiem.
Nevienam šeit nav pienākums Jūsu vietā mācīties - sniegt Jums gatavas atbildes.
Skatieties labāk, ka nesatiekamies auditorijā - katrs savā galda pusē.
Tad būs skaidrāk redzams, kurš no mums ir idiots.
Tas ir Jūsu subjektīvais viedoklis, ko, kam šeit rakstīt. Ja Jūs esat neapmierināts ar dzīvi, nevajag savu negativismu izpauzt tur, kur nevajag! Vel reiz gribu atgādināt,ja negribāt rakstīt kaut ko pa tēmai, labāk vispār neko nerakstīt! Sniedzēt savus komentārus,tieši tur,ku pulcējās grāmatvedības "guru" kā Jūs!
Закрыть
Краткое описание нарушения