Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
saimnieciskās darbības pārtraukšana К списку тем
Jansons 05.05.2010 11:21
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (10)
Paldies, man jau tā likās.
bet kāds man centās iestāstīt , ka pietikšot ar iesniegumu, ka saimnieciskā darbība pārtraukta...
bet kāds man centās iestāstīt , ka pietikšot ar iesniegumu, ka saimnieciskā darbība pārtraukta...
Jansons 05.05.2010 12:28
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ja saimniecisko darbību pārtraucāt 2008.gadā, pārskats bija jānodod par 2008.gadu Un tad par 2009.gaduvarētu neiesniegt, varbūt pietikru ar iesniegumu, ka saimniecisko darbību pārtraucāt 2008.gadā.
Taču tajā pašā laikā jāatceras, ka saimnieciskās darbībs veicēja statusu ieguvāt, VIDā saņemot apliecību. Tādā pašā veidā arī no tā jāatsakās - nododot atpakaļ apliecību.
Man domāt, ka pārskats (IIN deklarācija - D3 tajā skaitā) par 2009.gadutomēr ir jāiesniedz. Un iespējams, ka arī par 2010.gadubūs jāiesniedz, ka tikai tagad (2009.gada maijā) nodosiet apliecību.
Tur jau tas suns aprakts, ka mūsu valstī liela daļa iedzīvotāju pārsvarā zina un interesējas par savām tiesībām, bet lielākoties aizmirst par pienākumiem.
Likumu zināšana arī ir viens no pienākumiem, ja kas. Kad reģistrējāties, Jūsu pienākums bija izlasīt likumu līdz galam, tad tagad tādu jautājumu nebūtu.
Taču tajā pašā laikā jāatceras, ka saimnieciskās darbībs veicēja statusu ieguvāt, VIDā saņemot apliecību. Tādā pašā veidā arī no tā jāatsakās - nododot atpakaļ apliecību.
Man domāt, ka pārskats (IIN deklarācija - D3 tajā skaitā) par 2009.gadutomēr ir jāiesniedz. Un iespējams, ka arī par 2010.gadubūs jāiesniedz, ka tikai tagad (2009.gada maijā) nodosiet apliecību.
Tur jau tas suns aprakts, ka mūsu valstī liela daļa iedzīvotāju pārsvarā zina un interesējas par savām tiesībām, bet lielākoties aizmirst par pienākumiem.
Likumu zināšana arī ir viens no pienākumiem, ja kas. Kad reģistrējāties, Jūsu pienākums bija izlasīt likumu līdz galam, tad tagad tādu jautājumu nebūtu.
ANda zina labāk - viņai ir pieredze. Es jau tikai paprātoju.
Apliecība gan jānodod atpakaļ, to labi zinu.
Anda - es sapratu, ka fiziska persona. Tad nu pietiek ar IIN deklarāciju, nav taču nekāda GP.
Apliecība gan jānodod atpakaļ, to labi zinu.
Anda - es sapratu, ka fiziska persona. Tad nu pietiek ar IIN deklarāciju, nav taču nekāda GP.
Par fiziskām personām - nezinu, bet juridiskām zinu, jo pašai tāds "pusmironis" un taisīju gan par 2008., gan 2009.gadiem Bankas konti nebija slēgti un kaut kādas summas šurpu-turpu maisījās - bankas komisijas par izrakstu utml.
Ja uzņēmums pārtraucis darbību un ir PVN maksātājs (nav izslēgts no reģistra), tad PVN deklarācijas arī jāiesniedz regulāri.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть