Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darbinieks III grupas invalīds К списку тем
Darbinieks III grupas invalīds
Labdien!
Darbiniekam piešķirta III grupas invaliditāte, ieraksts uz nodokļu grāmatiņas vāka. Vai būtu jābūt VID ierakstam pie nodokļu atvieglojumiem par invaliditāti, lai varētu piemērot papildus atvieglojumu...vai arī pietiek ar šo ierakstu uz vāka.
Ответы (9)
Kas tad uz vāka uzrakstīja? Ja VSAA, tad ar to pietiek, VID tad nevajag.
В ВИД надо всё равно идти с книжкой,чтобы они у себя сделали отметку.Во всяком случае ещё 2-3 года назад социки с ВИДовскими не сообщались
ieraksts uz nodokļu grāmatiņas vāka.....
ВИД запись делает на спец.отведённой странице
Uz vāka to ierakstu izdarījis VSAA no kura līdz kuram laikam piešķirta invaliditāte. Grāmatiņā kur ir vieta ierakstiem par nodokļu atvieglojumiem par invaliditāti šī ieraksta nav. Bet nu saprotu, ka ja ir VSAA ieraksts, tad uz VID nav jāiet...vai tomēr ir jāiet?
Es pieļauju, ka kaut kad un kaut kādā veidā informācija no VSAA nonāk VID, bet domāju, ka pašam invalīdam vajadzētu ar šo VSAA atzīmi doties uz VID, un tad jau 100%, ka viss kārtībā. Es neesmu redzējusi jauno algas nodokļu grāmatiņu, bet, ja tur nekas nav mainīts, tad darba devējam svarīga ir VID atzīme par atvieglojumu piemērošanu.
Для получения пенсии идут в VSAA,чтобы применять атвиеглоюмсы нужно идти в VID
Labāk tiešām teikšu, lai šis cilvēciņš aiziet uz VID, jo alga jārēķina, atvieglojums pienākas...un tā kā patreiz nav šī VID ieraksta, tad man sanāca tāds apmulsums par to kas un kā.
Paldies.
Пусть ВАш cilvēciņš не забудет свою инв.аплиецибу VIDу показать
Закрыть
Краткое описание нарушения