Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
remonts К списку тем
Bombonga 12.05.2010 17:44
67 сообщений на сайте
67 сообщений на сайте
Ответы (11)
Es arī domāju, ka ar struktūrvienības atvēršanu tur nebūs līdzēts... Bet ko darīt???
Bombonga 12.05.2010 19:13
67 сообщений на сайте
67 сообщений на сайте
Ja līgumā ir atrunāts par remontu liekas varēja, tikai skatieties Likumā par IIN tagad ir ieraksrtīts, ka ja atgriež atpakaļ telpas īpašniekam, tam jānomaksā IIN no visas uzlabojumu summas. Apmēram tā - skatīt likumā. To parādiet īpaņiecei.
Bet telpas jau nav ne iznomātas, ne patapinātas uz doto brīdi. Tas nozīmē, ka vismaz patapinājuma līgumu vajadzētu uztaisīt, ja?
Par IIN papētīšu...
Par IIN papētīšu...
Bombonga 12.05.2010 19:24
67 сообщений на сайте
67 сообщений на сайте
Vienīgā pareizā lieta - pateikt uzņēmuma vadībai, ka šādi izdevumi uzņēmuma izmaksās nav iekļaujami.
Un paskaidrot - kāpēc.
Tas ir katra, sevi cienoša un laba, grāmatveža pienākums.
Un paskaidrot - kāpēc.
Tas ir katra, sevi cienoša un laba, grāmatveža pienākums.
Viens ir pateikt un paskaidrot, bet otrs - vai cilvēks otrā galā uzskata, ka likumi ir jāpilda. Esmu gan teikusi, gan skaidrojusi - viņas māja, viņas uzņēmums, viņas nauda... Un viņa grib darīt tā, kā grib darīt
Bombonga 13.05.2010 13:47
67 сообщений на сайте
67 сообщений на сайте
Viens ir pateikt un paskaidrot, bet otrs - vai cilvēks otrā galā uzskata, ka likumi ir jāpilda. Esmu gan teikusi, gan skaidrojusi - viņas māja, viņas uzņēmums, viņas nauda... Un viņa grib darīt tā, kā grib darīt
Bombonga 13.05.2010 13:47
67 сообщений на сайте
67 сообщений на сайте
Tad lai viņa dod Jums rakstisku rīkojumu šos čekus iekļaut uzņēmuma izdevumos, kas saistīti ar saimn.darb., un šajā rīkojumā paskaidro kāpēc. Un pati lai noformē un paraksta izdevumu norakstīšanas aktu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть