Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Jauns uzņēmums
Labdien!
Sakiet, lūdzu, jauna firma, piereģistrēta UR maija sākumā, izlasīju, kā VID bija jāiesniedz ziņas par darba ņēmējiem tajā paša dienā, kad notika reģistrācija UR. Diemžēl, par to uzzināju tikai šodien, zvanīju uz VID. Man teica, ja nav darba līguma vai vadības līguma, tad pagaidām neko nav jāsniedz. Bet forumā izlasīju, ka tomēr bija jāsniedz. Uzņēmumā tikai viens cilvēks - valdes loceklis.
Ответы (8)
Ja nav darba līguma vai atlīdzības nekas nav jāsniedz.Būsiet vecus rakstus lasījis.
Это смотря что вы читали. До 1 июля прошлого года надо было сдавать зиняс на всех вадлес лоцеклей.
После 1 июля 2009 года валдес лоцекли без вознаграждения больше не считаются дарбанемейсами и зиняс на них сдавать не надо.
Ranjshe nuzhno bilo bi jemu nachisljatj z-tu, a teperj valdes loceklis mozet rabotatj bez z-ti, i ne nuzno sdavatj pustije otcheti, poka ne budet prinjat po dogovoru rabotnik
Tas nozīme, ka es varu strādāt bez jebkādiem līgumiem (vadības līgums, darba līgums). Vai tomēr labāk noslēgt bezatlīdzības vadības līgumu un nemaksāt nodokļus? Un ja es slēdzu vadības līgumu, tad VID jāpaziņo dienu iepriekš?
Jautājiet savam grāmatvedim, jūtu pašam saprašanas šinī jautājumā nav.;-)
Paldies
Bez līgumiem strādāt nevar, bet ar vadības līgumu var vadīt bez atlīdzības un dabīgi nodokļi tad arī nav.VIDjāziņo tikai tad kad kļūst par darba ņēmēju kāds neskaitās vadītājs ar vadības līgums bez atlīdzības.
Закрыть
Краткое описание нарушения