Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Lūdzu padomu
Dārgie kolēģi lūdzu dodiet padomu, kā labāk rīkoties.
Situācija tāda :
Noslēgts uzņēmuma līgums par grāmatvedības pakalpojumu veikšanu. Savu darbu esmu darījusi, taču jau 7 mēnešus nav saņemts atalgojums. Nenodevu viņu gada pārskatu, jo neredzu nekādu ieinteresētību no uzņēmuma puses-ne par atskaitēm, ne parāda dzēšanu. Pēdējos 2 mēnešus dokumenti tika iemesti pastkastītē. Tagad domāju zvanīt un teikt lai savāc savus dokumentus. Bet varbūt dokumentus neatdot līdz nav samaksājuši? Ko iesacīsiet?
Ответы (13)
aizsūtīt viņiem atpakaļ pa pastu.
Iesaku nekādā gadījumā neatdot dokumentus kamēr nav samaksājuši.
P.s. tā nu vēl tikai vajadzētu vēl kātot uz pastu un tērēt savu naudu kaut ko viņiem sūtot.
mhm- bet ja uztaisīs kādas ziepes, un VID kaut ko meklēs, tad "uzņēmēji"bļaus ka ļaunā grāmatvede visu atņēmusi
Pa pastu tas sanāktu sūtīt kārtīgu kasti :'( - pa 2 gadiem dokumenti sakrājušies ne pa jokam.
Nu lai bļauj cik uziet,lai nokārto savas saistības un visu dabūs.
Ludmila_st_
Varbūt tad būtu stimuls samaksāt man par darbu.
Я думаю, Вам следует послать им по почте заказным письмом уведомление о расторжении договора с указанием причины расторжения, а также встретиться и составить график погашения задолженности. Во всяком случае, хоть дать им понять, что дарма работать никто не будет (похоже, люди этого не понимают, если документы в почтовый ящик подбрасывают).
Varbūt viņi iet uz maksātnespēju un tāpēc viņiem viss vienalga. Tagad daudzi tā dara..:)))
Cik zinu, tad nē. Darbība notiek, iepērk preces EU.
Es darītu tā, kā ieteica Ilma un Martiņas>:-0
Protams, ka jānosūta vispirms brīdinājums (ierakstītā vēstulē ar paziņojumu par izsniegšanu).
Vienisprātis ar Martinas viedokli kompleksi ar Aivars007 izteikto papildinājumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения