Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Aptauja par grāmatvedības programmu popularitāti Latvijā. К списку тем
Aptauja par grāmatvedības programmu popularitāti Latvijā.
Labdien!
Esmu LU DF 4. kursa bakalauru studiju students. Pašlaik rakstu bakalaura darbu "Populāru grāmatvedības programmu darbība Linux operētājsistēmā". Lai noskaidrotu grāmatvedības programmu tirgu Latvijā, grāmatvežu programmatūras izmantošanas ieradumus un zināšanas par atvērtā koda bezmaksas operētājsistēmām, esmu izveidojis aptauju, kuru lūdzu Jūs aizpildīt.
Aptauja ir pieejama pēc adreses:
https://www.zettool.lv/aptauja.php?l=2566&id=2496&rand=kO5Qh7&rand2=a081U
Aptaujas rezultāti tiks izmantoti bakalaura darbam.
Paldies par atsaucību!
Ответы (17)
Ошибка какая то, не загружайте сайт по ссылке.
Нужно скопировать всю ссылку начиная от "adreses:" и тогда все работает.
ПОнятно, тест прошла, ответила
Я тоже ответила. Только почему при выборе программы нельзя выбрать несколько вариантов? Многие работают не с одной бух.программой.
Ir tikai tāds sīkums, ka Jumis, piemēram nemaz neiet Linux vidē.
Ar atvērtā koda programmām nemaz nav tā, ka ietaupa līdzekļus. Mānīgs priekšstats.
Paldies visiem, kas atbildēja!
Albina:Izskatās, ka tas ir aptaujas sistēmas gļuks
Ilzex:Mans darba mērķis ir noskaidrot kādas programmas darbojas linux vidē un tās kuras nav paredzētas darbībai linux`ī - mēģināt tās palaist uz linux.
Andaz:Ja jums ir kāds piemērs, kas to apstiprina - labprāt uzklausītu. Mana prakse gan pierāda, ka linux samazina ne tikai izdevumus uz programmatūru, bet arī apkalpošanu.
Ja. Protams ka samazina izdevumus, bet programmēšanas firmas kautkā neskrien pārrakstīt savas programmas lai tās strādātu Linux vidē....1C jau cik gadus atpakļ solija...bet.... "а воз и ныне там"
Starpcitu, Karlisst, interesanti būtu iepazīties ar aptaujas rezultātiem
Да ладно, я в 1С галку поставила
Знаю!
Всё равно интересен результат....;-)
Rezultāti ir pieejami pēc šādas adreses.
https://www.zettool.lv/aptaujasrezultati.php?id=2496&rand=3TNks&lang2=1
Ražotāji necenšas pielāgot savas programmas Linux videi, jo nav pieprasījuma. Lietotājiem ir jātaisa pieprasījums un būs arī piedāvājums
1C it ka varot piedabūt strādāt linux vidē. Ja man sanāks - došu ziņu.
Diemžēl links nestrādā
Strādā. Nokopējiet visu adresi.
Кстати,если кому интерестно, узнала...1С 8-ка работает таки под Линуксом, только серверная версия (ну под SQL сервером...её ставят когда покупают прогу на 10 и более компов). А обычная 1С 8-ка под Линуксом не работает.
У русских (в России) все работает под всем. А клиентская часть в Латвии работает только под Windows. Иные варианты у нас нецелесообразны. Учитывая стоимость брендовского компа с Windows.
Закрыть
Краткое описание нарушения