Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

preču iegāde К списку тем

preču iegāde
nu tad lūk, ko tagad darīt grāmatvedim? Jaunas firmas īpašnieks (mazumtirdzn) ' ieliek' firmā (iepērk preci) par daudz lielākām summām nekā firmai faktiski ir- viņš vienkārši no senčiem paņem naudu un iepērk preci, patreiz ši no malas paņemtā nauda man karājas 238 kontā (avansa nor pers) un pamzām ši summa pieaug, vai tad būtu atkal jātaisa kaut kādi aizdevuma līgumi- briesmīgi nepatīk tādas lietas, bet kā citādi tikt vaļā no ši atlikuma gan nesaprotu...
Storno
Storno 19.05.2010 12:37
1392 сообщения на сайте

Ответы (3)

Sākumā - jāaprunājas ar šefu.

Un jāpaskaidro sekas - iespējamās sarunas ar VID, lai pierādītu naudas rašanās avotu.
Andaz
Andaz 19.05.2010 14:00
27892 сообщения на сайте
ir jau skaidrots, nevienam jau tas neliekas nekas broesmigs, ja vins ieguldA veču naudu
Storno
Storno 19.05.2010 14:38
1392 сообщения на сайте
man arī īpašnieks iegulda naudu.Tikaiar naudas rašanās avotu ir skaidrs, jo strādā algotu darbu citā uzņēmumā.Varētu palielināt pamatkapitālu, bet tad atkal tik daudz uzreiz nav.Daļu parāda īpašnieks uzdāvināja un es ieliku gada beigās pie pārējiem ieņēmumiem un samazināju parādu.Radās peļņa, par kuru nomaksājām UIN.
Aivareno
Aivareno 20.05.2010 20:15
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.