Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Steidzami! Kavētas atskaites un dekrēts К списку тем

Steidzami! Kavētas atskaites un dekrēts
Situācija sekojoša:

Darbinieks (grāmatvedis) pārtraucis darba attiecības ar 22.janvāri - EDS ir iesniegta kustība, paziņojums par izmaksātajām summām. Direktors nav pieņemis darbā jaunu grāmatvedi - attiecīgi nav iesniegtas SOC un IIN atskaites par janvāri u.t.t.

Minētais darbinieks ar maiju iet dekrētā, bet VSAA neuzrādās pēdējā izmaksātā summa, jo to viņi redz tikai pēc SOC atskaites par janvāri kura bija jāiesniedz februārī.

Varētu jau piemēram ar aprīli uz vienu dienu pieņemt darbā un uzrādīt ienakumus, bet IR svarīgi, lai šie saņemtie ienākumi parādītos ne vēlāk kā februārī (dekrēta aprēķinam neņem vērā pēdējos 2 mēnešus pirms dekrēta sākšanās)..

Kā labāk darīt??
Irita
Irita 20.05.2010 11:52
185 сообщений на сайте

Ответы (1)

Ja jau nebija iesniegtas atskaites, tad vajag iesniegt. Jo sask.arlikumdošanu nevar labot VSAOI atskaitēs darba samaksu. Nu bet ja jau vispār netika iesniegtas, tad uztaisiet papīra formā atskaiti par janvāri un uz VIDu- domāju, ka uzliks soda naudu, bet varbūt arī nē. Kā sarunāsiet ar inspektoru
Dinaro
Dinaro 20.05.2010 12:53
8241 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.