Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rēķins
Labdien!
Sakiet lūdzu, vai drīkst būt matemātiski nepareiza izskata rēķins, kuru, lai atšifrētu, summas man jāmeklē līguma pielikumos un jāzīlē, kas tad tur vispār ir?...
Saņemts lūk šāds rēķins par priekšapmaksu pēc līguma
1.pakalpojumsdaudzums-1 cena-282.50 summa-282.50
2.pakalpojumsdaudzums-1 cena-70.00 summa-70.0
summa bez PVN-672.50
PVN 21%-141.23
Kopsumma-813.73
Ответы (7)
Man jau tas šķiet ļoti nepareizi...
Un pareizi šķiet
Nu ko būs vien jāpatraucē pakalpojuma sniedzējs...bet ļoti jau negribās, jo neērti, it kā lielam un manuprāt prestižam uzņēmumam, kaut ko iebilst, ka kaut kas nav pareizi... Tāpēc jau arī man kā iesācējam, radās šis varbūt muļķīgais jautājums.
"Lielie" arī neprot dažreiz rakstīt rēķinus
Vienkārši ir kaut kas aizmirsts vai izlaists. Ir jāgriežas pie partnera, kļūdās arī lielo uzņēmumu grāmatveži.Tās nav - neprot-, bet parasta kļūda, kuras rezultātā varbūt summa vairs nebūs 813,73 vai nu kāds pakalpojums Nr.3 un Nr.4 nāks klāt. Jums jātiek skaidrībā, kā ir pareizi:-) Šāds dokuments nevar būt pamats avansa pārskaitīšanai.
Šķiet ka parasta kļūda tā nebūs, jo kopā vienlaicīgi saņemti šādi matemātiski nepareizi rēķini ir 3 gab. katrs par citu pakalpojumu...Bet nu šodien centīšos tikt skaidrībā. Paldies par atbildēm. Saprotu, ka pašam jābūt pārliecinātākam par sevi.
Закрыть
Краткое описание нарушения