Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Neliela bāra grāmatvedības uzskaite К списку тем
Livucis 25.05.2010 15:59
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Ответы (15)
Varbūt ir kādam ēdināšanas uzņēmuma grāmatvedības metodika?
Livucis 25.05.2010 16:00
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
В законе о годовых отчетах.
Инвентура. Есть остатки - будут запасы.
А что такого сложного? Ну ставьте все на 7ххх, а в конце года сделаете инвентуру и покажете запасы, если они будут. Не бывает в общепите остатков на 31 декабря 0. Хоть соль, но остается.
Инвентура. Есть остатки - будут запасы.
А что такого сложного? Ну ставьте все на 7ххх, а в конце года сделаете инвентуру и покажете запасы, если они будут. Не бывает в общепите остатков на 31 декабря 0. Хоть соль, но остается.
Aleksja 25.05.2010 17:06
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Nekad neesmu ar to saskarusies,pat nezinu,kaa un ko darit:( kalkulacijas vel var izveidot,bet kaa tas jagramato,pardodot tos kokteilus un edienus?
Livucis 25.05.2010 20:57
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
tad cik saprotu,neviens ipasi neiesaka nemties ar sadiem uznemumiem...esmu to ieprieks jau dzirdejusi,ka ir baigaa keepa....taa ir,vai te ir kaads,kas varbut ved gramatvedibu tada veida uznemumam?
Livucis 26.05.2010 11:47
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Если правильно вести учет то в общепите работы много.Другое дело что этот учет хозяевам обычно не нужен.
Ogurec 26.05.2010 11:50
191 сообщение на сайте
191 сообщение на сайте
Livucis
Jebkurā uzņēmumā pareiza un profesionāla grāmatvedības uzskaite ir "baigā ķēpa", sevišķi ja grāmatvedības zināšanas ir fakultatīvas, bet ambīcijas - nesamērīgas.
Nekā personīga.
Jebkurā uzņēmumā pareiza un profesionāla grāmatvedības uzskaite ir "baigā ķēpa", sevišķi ja grāmatvedības zināšanas ir fakultatīvas, bet ambīcijas - nesamērīgas.
Nekā personīga.
Jebkurā uzņēmumā pareiza un profesionāla grāmatvedības uzskaite ir "baigā ķēpa",
Nu zelta vārdi. Tieši tā ari ir,Strādādams nesastrādāsi visu 100% perfekti:-D
Nu zelta vārdi. Tieši tā ari ir,Strādādams nesastrādāsi visu 100% perfekti:-D
Ar ko gan sabiedriskās ēdināšanas grāmatvedība atšķiras no citām? Ražošanas process ir un paliek ražošanas process.
Arī grāmatvedības pakalpojumiem jārēķina pašizmaksa, ja gribi zināt cik izmaksā viena uzņēmuma apkalpošana.
Jāmācās, jāmācās un vēlreiz jāmācās. Visu mūžu jāmācās!
Arī grāmatvedības pakalpojumiem jārēķina pašizmaksa, ja gribi zināt cik izmaksā viena uzņēmuma apkalpošana.
Jāmācās, jāmācās un vēlreiz jāmācās. Visu mūžu jāmācās!
Piekriitu Andai,tikai isti nesaprotu,no kura gala un kur shajaa gadijumaa macities.
Aivar, tas bija gan personigi,pie tam par mani neko nezini. Jaa,gramatvediba man ir vienmer arii baiga keepa,jo visu censos izdarit pareizi,tapec arii uztraucos par tiesi so firmu,jo tadas man nav bijis.Vienkarsitrukst praktiskas piredzes un nav isti,kam padomu paprasit.
Aivar, tas bija gan personigi,pie tam par mani neko nezini. Jaa,gramatvediba man ir vienmer arii baiga keepa,jo visu censos izdarit pareizi,tapec arii uztraucos par tiesi so firmu,jo tadas man nav bijis.Vienkarsitrukst praktiskas piredzes un nav isti,kam padomu paprasit.
Livucis 27.05.2010 15:46
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Kāda tur starpība - pazīstu vai nepazīstu Jūs. Lasu, ko Jūs rakstāt, un izsaku savu viedokli.
Ja Jūs Andai piekrītat (kā pati rakstāt), bet tajā pašā laikā nezināt "no kura gala un kur shajaa gadijumaa macities", tas vien jau par kaut ko liecina.
Nekā personīga.
Es, piemēram, Andai piekrītu 100%, un ne tikai šajā jautājumā vien. Varbūt tomēr vēlreiz izlasiet pirmos divus teikumus, ko raksta Anda.
Un padomājiet - kāds īsti ir jautājums! Un kur slēpjas problēma!
Ja Jūs Andai piekrītat (kā pati rakstāt), bet tajā pašā laikā nezināt "no kura gala un kur shajaa gadijumaa macities", tas vien jau par kaut ko liecina.
Nekā personīga.
Es, piemēram, Andai piekrītu 100%, un ne tikai šajā jautājumā vien. Varbūt tomēr vēlreiz izlasiet pirmos divus teikumus, ko raksta Anda.
Un padomājiet - kāds īsti ir jautājums! Un kur slēpjas problēma!
Labi,tikai pasakiet,vai Jus pats to visu iemacijaties tikai no teorijas un gramatam vai arii praksee. Man trukst praktiskas pieredzes,un ja tas pagaidam nav daudz,tad peksni tads uznemums man skiet kaut kas sarezgits, jaa.Lidzsim ir bijusi tikai nelieli uznemumi,kas sniedz tikai pakalpojumus.Nerazosana,ne noliktava,nekas nav bijis...labi,kartejo reizi morales nolasisana,reizem nesaprotu,kam vajadzigs forums,ja tik biezi te komentaros var izlasit to,cik citi ir "dumji" vai ko tamlidzigu.Tapectacu ir diskusijas,lai viens otram palidzetu ar padomu,varbut kaut ko nesaprotu....
Livucis 27.05.2010 23:36
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Man šķiet, ka patiešām Jūs nesaprotat vienu pavisam elementāru lietu - grāmatveža profesiju nevar iemācīties nevienā forumā.
Anda pareizi rakstīja - Jāmācās, jāmācās un vēlreiz jāmācās. Visu mūžu jāmācās!
Taču ne jau nu forumā.
Kas attiecas uz mani (ja Jūs tas interesē) - es uskatu - ja cilvēks pārzna grāmatvedību, tad tam nav nekādas nozīmes, kādā uzņēmumā viņš strādā.
Katrā uzņēmumā ir sava specifika, un neba jau Jums tie "tikai nelieli uznemumi,kas sniedz tikai pakalpojumus" visi bija vienādi kā divas ūdens piles.
Tā dzīvē nemēdz būt.
Problēma ir cita - grāmatvedību Jūs, cik var saprast, pārzināt ļoti virspusēji. Tur tā problēma.
Un tā nav nekāda morāle - tas ir mans viedoklis.
MVVNAPFDV
Anda pareizi rakstīja - Jāmācās, jāmācās un vēlreiz jāmācās. Visu mūžu jāmācās!
Taču ne jau nu forumā.
Kas attiecas uz mani (ja Jūs tas interesē) - es uskatu - ja cilvēks pārzna grāmatvedību, tad tam nav nekādas nozīmes, kādā uzņēmumā viņš strādā.
Katrā uzņēmumā ir sava specifika, un neba jau Jums tie "tikai nelieli uznemumi,kas sniedz tikai pakalpojumus" visi bija vienādi kā divas ūdens piles.
Tā dzīvē nemēdz būt.
Problēma ir cita - grāmatvedību Jūs, cik var saprast, pārzināt ļoti virspusēji. Tur tā problēma.
Un tā nav nekāda morāle - tas ir mans viedoklis.
MVVNAPFDV
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть