Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Jauns uznemums К списку тем
Iveta777 28.05.2010 09:30
279 сообщений на сайте
279 сообщений на сайте
Ответы (35)
Malacis Ilma, tas ir tikai apsveicami.....
Iveta777 28.05.2010 11:00
279 сообщений на сайте
279 сообщений на сайте
Bet ja kaads paintereseejaas, tad tachu var atbildeet, bez kkaadiem paarmetumiem, vai ne? Tad kad es maaciijos graamatvediibu, es veel nebiju graamatvedis un to buushu palaidusi garaam...taapeec jau ir taads forums kur var sanjemt kaadas atbildes....lai nav jaacelj aukshaa skolas pieraksti.. Ja kaadam ir gruuti atbildeet, tad vienk. neatbildat...nav spiesta lieta, vai ne taa??:-)
Iveta777 28.05.2010 11:02
279 сообщений на сайте
279 сообщений на сайте
Diemžēl vai par laimi šis nav jautājumu - atbilžu forums.Katrsizska savas domas, izklaidējas tā teikt savā viedā. Visu ko apspriež. utt.
Ilma Tu gan taada nervoza......
Iveta777 28.05.2010 12:25
279 сообщений на сайте
279 сообщений на сайте
Es absolūti neesmu nervoza.Tikaiman tas rada izbrīnu. Nervoza es kļūstu, kad sākas haļavščiku plūdi lūdzot aizsūtīt viņiem pa e-pastu kādu dokumentu kaut gan paši var kļūt par VGK+ abonentiem un visu izlasīt paši.Var būt visādi protams izņēmumi, bet lasot kādam vienam cilvēkam uzbrūkošos desmitiem cilvēku ar lūgumu aizsūtīt VIŅIEM kādu dokumentu, nu piedodiet.
Ilma - katram, kurš apsaukājas, ir pašam savs apsaukājamo vārdu krājums.
Es esmu kašķīgs un sazin kāds vēl, Jūs - nervoza, vēl kāds cits - citā vārdā tiek nosaukts.
Neņemiet galvā!
Jums Jūsu zināšanas neviens apsaukāšanās vārds tāpat neatņems! Lai taču jaunatne izpaužas, tādējādi droši vien viņi ceļ savu pašapziņu.
Es esmu kašķīgs un sazin kāds vēl, Jūs - nervoza, vēl kāds cits - citā vārdā tiek nosaukts.
Neņemiet galvā!
Jums Jūsu zināšanas neviens apsaukāšanās vārds tāpat neatņems! Lai taču jaunatne izpaužas, tādējādi droši vien viņi ceļ savu pašapziņu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть