Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba līguma sastādīšana К списку тем
Darba līguma sastādīšana
Sveiki!
Man ir nepieciešams sastādīt darba līgumu darbiniekam. Gribēju uzzināt kā būtu labāk darīt, sastādīt viņu pašam vai iet pie kāda speciālista, kurš to izdarītu. Esmu izlasījis darba likumu un teorētiski zinu, kā viņš jāsastāda. Nodarbinātā nodarbošanās būs saldējuma tirdzniecība pludmalē.
Paldies!
Ответы (8)
Lietotāju failos pameklējiet, tur ir daudz un dažādi līgumu paraugi.
Domāju, ka vismaz pirmo DL būtu jāsastāda juristam, pārējos - tad nu var piekoriģēt pēc parauga.
Es jau labprāt lejuplādēt kādu paraugu, taču tie ir par maksu. Tā kā neesmu pārliecināts vai man tie paraugi kā noderēs, nevēlos pirkt šo pakalpojumu.
Kādas vidēji varētu būt cenas šāda līguma izveidei?
Kļūstiet par VGK+ abonentu un par 1 Ls varēsiet skatīt desmitiem dokumentu šeit pat. Domāju nenožēlosiet.
http://www.vgk.lv/lv/files/167/
Ну сдесь уж совсем на халяву, только скопировать не получится, ручками придётся набирать.
Ну сдесь уж совсем на халяву, только скопировать не получится, ручками придётся набирать.
----------------------------------
Var arii paarkopeet.
Ну да, оказывается можно..... а жаль, надо бы, чтобы неможно...
Закрыть
Краткое описание нарушения