Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Grāmatvedības pakalpojumi К списку тем
Klementine 29.07.2004 14:44
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (5)
Tiešām tik maz? Ir nepieciešams, lai sagatavotu arī visas atskaites VID-am. Biju domājusi, ka varētu būt ap 100 Ls. Tad jau tiešām mazajiem uzņēmumiem izdevīgāk ir slēgt līgumu ar firmu.
Klementine 29.07.2004 15:01
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
un es dzirdēju, ka tādas firmas netaisa nekādus iekšējos pārvaldes dokuemntus, ko parasti mazās firmās taisa grāmatvedis - rīkojumus, aktus umtl.
reklamaa redzeju ka,piedaava apkalposanu no 20,ls + PVN .Godigi sakot redzeju tos atskaites,visu ieksejo darbu/kases orderi,gramata,av.norekins un t.t./pasam jaraksta .Bet ,ja pilna apkalposana - jamaksa ,gandriz par katru ierakstu pa 1 ls
Neesmu dzirdējusi labas atsauksmes par šiem pakalpojumie. Ļoti virspusēji un jāmāk noslēgt līgums, lai viņi arī par kaut ko atbildētu. Daudz kļūdu, jo pieņemtajiem palīgiem ir maza jēga par grāmatvedību. Kad gribēju, vienu grāmatvedības nodaļu nodot firmai, jo bija grūtības ar apjomu, apstaigāju un apzvanīju un sapratu, ka dārgs prieks un man vēl jāskaido , nevis ko gribu, bet kā jāaprēķina-tīrā grāmatvedība.Jums ir mazs apjoms labāk sarunāt kādu grāmatvedi, kas būs kompetents par darījumiem Jūsu firmā un pārzinās visu, nevis firma, kurā operācijas sadalītas un katrs palīgs veiks savu operāciju. Zinu lielu firmu, kura izmantoja gr. firmas pakalpojumus un tagad pieņēma darbā savu grāmatvedi, kurš labo iepriekšējo gadu kļūdas.
Lai mani atvaino kolēģi no grāmatvedības firmām, bet ja būtu, ko labu dzidējusi atdotu savu firmu apkalpošanā, nevis vilktu pati savu grāmatvedību.
Lai mani atvaino kolēģi no grāmatvedības firmām, bet ja būtu, ko labu dzidējusi atdotu savu firmu apkalpošanā, nevis vilktu pati savu grāmatvedību.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть