Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības kursi iesācējiem К списку тем
Grāmatvedības kursi iesācējiem
Sveiki.
Mani interese Grāmatvedības kursi iesācējiem.
Shobriid apskatu 2 variantus :
http://www.latconsul.lv/un
http://www.latvikon.lv
Kursu apraksti un cenas lidzigas.
Vai k'adam ir k'adas atsauksmes par vienu vai otru macibu centru (pasniedzeju)?
Paldies.
Ответы (69)
Сходила сегодня на первое занятие в Латвикон. Для меня, как буха-самоучки, сегодня почти все было ясно. Лектор объясняет тоже понятно, не идет дальше, если кто-то не понял.
Думаю, что необходимое для работы я из этих курсов смогу почерпнуть.
Везде есть хорошие преподаватели.
Но о Латвиконе судят не только по ним.
Godīgi sakot - joprojām nav skaidrs, kāpēc latvikonā jāmācās par naudu, ja Biznesa komplekss piedāvā prakstiki par velti - tikai jāizņem kupons NVA.
Вроде, с купоном можно много где поучится, во-первых, а во-вторых, в Бизнеса Копмлексе за купон только на латышском, видимо, не каждому это достаточно просто.
Man šķiet, ka ja grupa pieteiksies - būs arī krievu valodā
Регина знакомой говорила, что только на латышском за купоны.
Laikam tā NVA prātu izkūkojusi ar savām prasībām
ar kuponu arī Latvikonā ir kursi.
šī grupa, kur aizgāju es, ir bilingvāla, bet pārsvarā latviešu valodā.
bet lai saņemtu NVA kuponu, pretendents nevar būt ierēdnis.
Kuponu ir tiesības saņemt visiem strādājošiem (izņemot civildienestā nodarbinātos), kuri atbilst šādiem kritērijiem:
• ir vecumā no 25 gadiem,
• pēdējā izglītība iegūta vismaz pirms 12 mēnešiem vai agrāk,
visus semināru apmeklējumus arī uzskata par mācībām;
• NVA ir jāsaņem karjeras konsultanta atzinums, kas apliecina nepieciešamību iesaistīties konkrētas izglītības programmas apguvē.
Kuponu 250 latu apmērā saņem persona, ja tā atbilst vismaz vienam šādam kritērijam:
• ir viena vecāka ģimene, kurā ir viens vai vairāki apgādājamie;
• ir divi vai vairāk apgādājamie;
• ir noteikta invaliditāte;
• ir trūcīgās personas izziņa.
Pārējie saņem kuponu 225 latu , t.i. 90% apmērā . Izglītības iestāde iekasē izglītojamo personu līdzfinansējumu 10% apmērā no apmācības maksas, bet ne vairāk kā 25 Ls no personām, kurām izsniegts kupons 90% apmācību izmaksu segšanai no maksimālās kupona vērtības.
priekš manis ключевая фраза izņemot "izņemot civildienestā nodarbinātos"
Ledene - nesapratu Jūsu ключевую фразу.
Kā tad Jūs pie kupona tikāt?
es netiku pie kupona, jo man ir otrs darbs un es esmu ierēdnis
Не хочу открывать новую тему, поэтому спрашиваю здесь. Если не считать что существует Biznesakomplekss, то куда лучше пойти учиться?
Латвикон, там для начинающих прекрасный преподователь Маргарита Дрожинина.
Esmu nesen beigusi LID kursus iesācējiem un + bija apmācības arī
Zalktis.lvlietošanā, esmu apmierināta.
Посмотрела - Маргарита Дрожжина на латышском препадает, так что не подходит к сожалению. А у Ларисы Берестовой в Латвикон никто не учился? Просто главное условие, чтобы на русском было, а в Бизнесакомплексс только на латышском, я туда позвонила они сказали что у них все обучающиеся по купонам и курсов на русском они не планируют
Nebaidieties no Biznesa kompleksa kursiem latviešu valodā. Tiesa, kad es mācījos, bija arī krievu val grupa , bet vienu eksāmenu likām kopā un bija jautājumu tulkojumi. Pasniedzēji visu paskaidro arī krieviski, ja ir kas neskaidrs. Mūsu grupā nebija nekādu problēmu, ja kāds nepārzināja latviešu valodu tik labi.
Nupat ir jauna Jūlijas Bojarenko izstrādāta programma Gada pārskats un nodokļi.
Domāju daudzi piekritīs, ka Jūlijas kursi ir super!
Andaz, milzīgs paldies par noderīgo informāciju!
Закрыть
Краткое описание нарушения