Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Darba alga К списку тем
Ezermals11 02.07.2010 16:34
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Ответы (22)
varētu precīzāk kuros MK noteikumos?
Ezermals11 02.07.2010 16:43
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Tātad,piemēram, par Jīliju bruto alga 500Ls un strādājis līdz 21.datumam 500jādala ar 31 un jāreizina 21 un tieši tā pat neapliekamam minimumam?
Ezermals11 02.07.2010 17:10
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Ezermals11 02.07.2010 17:16
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Tur arī ir pareizi:-D Jums ir nepareizs bruto algas aprēķins.'Tā rēķina nevis algu, bet gan neapliekamo minimumu un atvieglojumus kā jau raksta Stletla.
tad varētu lūdzu man izskaidros ko kā rēķina,jo nu es esmu apstulbis pavisam
Ezermals11 02.07.2010 17:22
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Jūs visu sametat vienā kaudzē! Gan algu, gan neapliekamā min. aprēķinu.
Darba algu maksā par NOSTRĀdĀTĀM dienām, bet nieapliekamo minimumu piemēro par mēnesi!!!!!!!
Darba algu maksā par NOSTRĀdĀTĀM dienām, bet nieapliekamo minimumu piemēro par mēnesi!!!!!!!
varbūt ir likums kas reglamentē šīs lietas?
Ezermals11 02.07.2010 17:24
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Alga jārēķina no darba dienām 500*15 d / 21 d =394.74 Ls, neapliekamais minimums no kalendārajām - 35*21 d / 30 d = 24.50 Ls.
Nu Jums jau taču visu jau atbildēja. Ka rēķinā neapliekamo min. ir rakstīts Likumā par IIN. Un tas ka algu rēķinā par nostradātām dienām....nu atvainojiet.....tas taču pats par sevi ir sapratams....:)
Vēl gan jāzina - kāpēc nav strādāts pilns mēnesis, lai dotu pareizu atbildi par NM dalīšanu. Varbūt nemaz nav jādala, bet jāpiemēro pilna summa.
Kāpēc Jūs nejautājat savam grāmatvedim?
Kāpēc Jūs nejautājat savam grāmatvedim?
Mu-maija
Šis nav tas gadījums.
Šis ir sam-s buxgalter-s...
Skatos, manis kādreiz izceltie sulīgākie izteicieni arī citiem ir iepatikušies...
Ezermals
Varbūt tomēr vispirms labāk pamācīties, un tikai tad ķerties klāt algu rēķināšanai? Ko sakāt? laba doma, vai ne?
Es varētu lēti apmācīt ābeces patiesībās, rēķinot algas. Tagad esmu brīvāks.
Šis nav tas gadījums.
Šis ir sam-s buxgalter-s...
Skatos, manis kādreiz izceltie sulīgākie izteicieni arī citiem ir iepatikušies...
Ezermals
Varbūt tomēr vispirms labāk pamācīties, un tikai tad ķerties klāt algu rēķināšanai? Ko sakāt? laba doma, vai ne?
Es varētu lēti apmācīt ābeces patiesībās, rēķinot algas. Tagad esmu brīvāks.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть