Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Табель рабочего времени в Tilde Jumis К списку тем

Табель рабочего времени в Tilde Jumis
Доброе утро! Если кто-то работает в Тилде Юмис, помогите советом, пожалуйста. Перевели людей на суммарное время. Допустим, человек работает 188 часов в июне, из них 29 часов сверхурочные, а так же 8 часов отработаны в праздники. Что рисуем в табеле в Тилде Юмис? Ставим по факту время работы в строку Faktiski st dienā и их будет 188. Как и где показать сверхурочные (в Экселе я все красиво нарисовала, а с Тильдой запуталась)? (при суммарном времени- учет сверхурочных за месяц).
Svars
Svars 07.07.2010 10:43
289 сообщений на сайте

Ответы (16)

plānotajā darba laikā tie norādīts tad 159 stundas, faktiskajā 188

lai svētku dienas apmaksātos dubultā, plānotajā dienas tips ir jābūt DARBA DIENA SVĒTKU DIENĀ.
Larao
Larao 07.07.2010 10:49
6767 сообщений на сайте
Jāsāk ar to, ka darbiniekiem jāizveido atbilstošs kalendārs, lai nav ar roku jālabo plānotais darba laiks.

Apraksts te: http://www.tilde.lv/Download/Materiali/DarbaLaikaKalendarsUnTabele.pdf

Otrs - tabelē IR vieta virsstundu ierakstīšanai, tikai to vajag ieslēgt - rīkujoslā poga "Nakts/virsstundas".

Trešais - izlasīt Darba likuma grozījumus, kuros noteikts cik ilgā periodā var kopā skaitīt nostrādāto darba laiku virsstundu aprēķināšanai darba līguma gadījumā un noslēdzot koplīgumu (koplīguma gadījumā - periods gads, kas ir ļoti izdevīgi darba devējam). Un tā kā grāmatvedis tomēr savā ziņā ir darba devēja pārstāvis.... tad viņam jāzina šī norma un iespējas ietaupīt uzņēmumam krietnus līdzekļus.

Ceturtkārt - ir izveidots Tildes Jumis lietotāju forums, kurā var ātri un ērti iegūt informāciju http://www.tilde.lv/Download/Materiali/DarbaLaikaKalendarsUnTabele.pdf

Lai veicas!
Andaz
Andaz 07.07.2010 10:50
27892 сообщения на сайте
Paldies, Larao un Andaz. Godīgi sakot, es jau izlasīju gan Darba likumu, gan Tildes forumu, gan tos materiālus, ko Jūs- Andaz iedevāt un tas mani tā arī neapgaismoja:) Paldies, meģināšu tikt galā.
Svars
Svars 07.07.2010 10:59
289 сообщений на сайте
Tur nav nekas briesmīgs

Atveriet tabeli un nospiediet uz "Nakts/virsstundas". Poga, teiksim tā, iespiedīsies un tabelē parādīsies jauni lauki aizpildīšanai.

Ja Jums vienmēr ir virsstundas, tad Konfigurācijā jāieliek iestatījums, lai tabelē uzreiz parādās šie lauki.

Un noteikti iesaku pasēdēt un iztērēt laiku kalendāru veidošanai - nu būs Jums pēc tam ērtāk un ātrāk, sevišķi, ja plānotais ar faktisko neatšķirsies. Un arī vidējā izpeļņa aprēķināsies pareizi.
Andaz
Andaz 07.07.2010 11:02
27892 сообщения на сайте
Tikai, ja pirms tam aprēķinājāt algu (pirms izmaiņām tabelē), tad algas jāpārrēķina - vai nu katram darbiniekam atsevišķi, vai izdzēsiet sarakstu un izveidojiet par jaunu.
Andaz
Andaz 07.07.2010 11:03
27892 сообщения на сайте
Andaz, paldies! man tās virsstundas ir ieslēgtas. Par to kalendāru - man cilvēki strādā saskaņā ar plānu (uz 3 mēnešiem uz priekšu), teiksim, viņiem ir vienu reizi nedēļā dežūras- jāstrāda ne līdz 18.00 kā parasti, bet jāsēž darbā līdz 22.00- tā kā sanāk 12 stundas dienā. Tātad, plānotajā laikā es paradu 12 stundas un faktiskajā arī 12 stundas. Jautājums, kā man izrēķināsies papildus nauda par virsstundām? Tas ir caur to darba laika kalendāru kaut kā? es nevaru izprast to loģiku, saiti. Un par to summāro laiku- teiksim, ja mēs virsstundas noteicam par 3 mēnešiem- kā tādā gadījumā mēs to paradīsim Tildes Jumī? Plānā rakstam, kur vajag 12 stundas, faktā - 12 stundas.. un kur likt virsstundas?
Svars
Svars 07.07.2010 11:15
289 сообщений на сайте
vai nu tur jau algas sarakstā- jāiet tajā aprēķinā un tur likt virsstundas?
Svars
Svars 07.07.2010 11:17
289 сообщений на сайте
Tā.

Sākam ar to, ka virsstundas neieplāno, tāpēc tās raksta tikai faktiskajā. Ja Jūs rēķināt par 3 mēnešiem, tad izrēķiniet un pēdējā mēnesī arī tās uzrādiet.

Virsstundas aprēķināsies pēc tādas likmes, kāda būs norādīta katra darbinieka kartītē - %% vai latos.

No savas puses iesaku - likmi virsstundām norādīt latos, jo likme par stundām (parastām un nakts) arī ir ltos. Pie tam - vieglāk algu sarakstā pārbaudīt vai aprēķins pareizs.

Kalendārā norādiet, ka plānots strādāt tikuntik stundas dienā un tikuntik stundas naktī un norādiet kurās dienās. Tad automātiski aizpildīsies tabele.
Andaz
Andaz 07.07.2010 11:20
27892 сообщения на сайте
Virsstundas jāieraksta ar roku, jo faktisko darba laiku Jumis izzīlēt nevar
Andaz
Andaz 07.07.2010 11:21
27892 сообщения на сайте
Piereģistrējieties forumā - tur ērtāk atbildēt.
Andaz
Andaz 07.07.2010 11:24
27892 сообщения на сайте
Paldies, ļoti cien. Andaz!:) nu meģināšu to visu izštukot vēlreiz!:)
Svars
Svars 07.07.2010 11:25
289 сообщений на сайте
Jāpāmēģina

Vienam darbiniekam jāuztaisa un jāpaskatās vai sanāk kā gribēts.

Man vienkāršāk Jumja forumā atbildēt - tur biežāk ielūkojos, tāpēc aicinu jautāt tur. Tur arī bildes var ielikt labākai "redzamībai un saprašanai"
Andaz
Andaz 07.07.2010 11:51
27892 сообщения на сайте
labi, piereģistrēšos pēc iespējas ātrāk. paldies
Svars
Svars 07.07.2010 13:34
289 сообщений на сайте
Nu - vai sanāca? Virsstundas ielikt :)?
Andaz
Andaz 09.07.2010 13:57
27892 сообщения на сайте
Ziniet, kaut kas man nav kārtībā. Vai nu es vienkārši neierubijos kā rēķina summāro laiku un darba algu pie tā (bet diez vai), vai nu es kaut kur nepareizi lieku informāciju Tildē. Tā kā, pagaidām viss stāv nepareizi. Laikām, mēģināšu drusku vēlāk reģisrēties tildes jumis forumā un tur vēlreiz skaidrot.:)
Svars
Svars 19.07.2010 10:49
289 сообщений на сайте
aizsūtiet uz atbalstu jautājumu, tikai precīzu , jo viņiem patīk, ka sūta aprakstu, kas tiek izveidots taleļē un kā tam jāizskatās, jo savādāk viņi neko precīzi neatbild.
Puika
Puika 19.07.2010 10:53
385 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.