Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
pārdomāja! К списку тем
Sella 09.07.2010 08:40
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Ответы (11)
Если уже уволили, то принимайте заново. Отозвать узтейкумс можно до момента увольнения, Если работодатель согласится. На это месяц и дается.
Ja informācija jau iesniegta VID, tad darbinieks jāpieņem darbā no jauna, var bez pārbaudes termiņa
Anda1 09.07.2010 12:13
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
vadība ir ar mieru,ka strādā tālāk...VID lika ierasties ar iesniegumu,lūdzot anulēt ierakstu EDS.paldiesDievam-atkrīt visas atlaišanas-pieņemšanas-deklarēšanās no jauna.strādniekiem ir laiks pierast,ka nevar mētāties ar iesniegumiem pa labi un pa kreisi,un pēc dzeršanas stadijas!
Sella 09.07.2010 12:29
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Dzērājus ar' vēl kur cieņā un darbā tur?!
Liepupe 13.07.2010 02:02
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Dzērājus ar' vēl kur cieņā un darbā tur?!
Tur, tur, un kā vēl tur.
No personīgās pieredzes esmu pārliecinājies, ka viena daļa darba devēju ir apmierināta ar to, ka darbinieki ir dumji, tajā skaitā arī dzērāji. Ar tādiem daudz vieglāk manipulēt.
Tur, tur, un kā vēl tur.
No personīgās pieredzes esmu pārliecinājies, ka viena daļa darba devēju ir apmierināta ar to, ka darbinieki ir dumji, tajā skaitā arī dzērāji. Ar tādiem daudz vieglāk manipulēt.
diemžēl fermās nenāk cilvēki ar augstāko izglītību un izturētu morālo stāju...neskatoties uz to,ka atalgojums nav gluži plāns!viena lieta ir gausties par bezdarbu,bet pavisam cita lieta ir dzīvoties pa kūtīm ar lopiem,nevis bazarēt pa ofisiem!
Sella 13.07.2010 13:14
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Nestrīdēšos par "bazarēšanu pa ofisiem", taču - ja man jautātu par bezdarbu Latvijā - es teiktu, nav bezdarba, ir garīgi un psihiski slima sabiedrība, un ir pārāk liels ēnu ekonomikas īpatsvars, arī samērā aplama nodokļu politika.
laikam tomēr iebildīšu-bezdarbs tomēr ir-tiem,kas vēlas strādāt garīgo darbu..tur tik tiešām nav brīvu vietu(runāju par lauku apvidu,kur esmu).ne visi spēj strādāt fizisko darbu,tātad vairāk bezdarbs attiecas uz sieviešiem..un pirmspensijas vecuma ļaudīm,jo tie mazspēj konkurēt ar jaunajiem.mūsu novada avīzē sāk parādīties darba piedāvājumi kokucehos,lopkopībā,lauksaimniecībā..bet nav gadījies redzēt sludinājumu par grāmatvedi,menedžeri utml.unvēl-ja cilvēkam sāk trūkt ko ēst un rēķinus maksāt -viņam ir vienalga,vai algu maksā ēnu ekonomika,vai''baltais''kantoris.
Sella 13.07.2010 15:02
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть