Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Vai ir ? К списку тем
Osams 11.07.2010 21:27
15 сообщений на сайте
15 сообщений на сайте
Ответы (22)
Programmā Horizon Start (http://arise.lv/horizon/horizon-start) ir laba noliktava,debitori,kreditori,ražošana. Ja nevēlas lietot grāmatvedības fīčas, tad tās var 'izslēgt' izmantojot lietotāju tiesību administrēšanu.
Noktirne 12.07.2010 01:39
103 сообщения на сайте
103 сообщения на сайте
Var:)Neiekļaujot nekādos kontos, bet atskaites ir no noliktavas - realizācijas - ražošanas programaas un atskaites tīri matemātiskas un piesaistītas klientiem.
Otija 12.07.2010 11:03
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Sveika, Gauja! Plūsti plaša!
Lai debitorus-kreditorus varētu redzēt - bez bankas nu nekādi neiztikt!
Lai debitorus-kreditorus varētu redzēt - bez bankas nu nekādi neiztikt!
Šeit gan ar grāmatveža kvalifikāciju nepietiks - tad ir jābeidz vēl vismaz tamborēšanas kursi un mehāniskās slaukšanas operatoru kursi.
Kāpēc tērēt naudu pildpalvai. Vai zīmulis nesanāks lētāk?
"Nepareizos" ierakstus pēc tam arī vieglāk izdzēst.
"Nepareizos" ierakstus pēc tam arī vieglāk izdzēst.
Daudzas firmas piedāva specializētas Noliktavu uzaites PROGRAMMAS, kurās nav grāmatojumu un kurās ir "noliktava,debitori,kreditori,ražošana,pakalpojumi"
"Lai debitorus-kreditorus varētu redzēt - bez bankas nu nekādi neiztikt!"-Nu protams, Anda! Tur javed arī banka. Vai tas ir tik sarežģīti?;-)
"Lai debitorus-kreditorus varētu redzēt - bez bankas nu nekādi neiztikt!"-Nu protams, Anda! Tur javed arī banka. Vai tas ir tik sarežģīti?;-)
Sletla - pasaki dažas specializētās Noliktavas programmas kurās nav grāmatojuma.
Osams 13.07.2010 15:32
15 сообщений на сайте
15 сообщений на сайте
Es varu piedāvāt tikai mūsējo "1C:Tirdzniecības vadība 8.1" Sīkāk varat palasīt šeit http://www.elmi.lv/site/programandservices_v8trade/293/v8trade.aspx
Bet es zinu, ka ne tikai 1C piedāva tādas programmas.
Bet es zinu, ka ne tikai 1C piedāva tādas programmas.
Sletla - varbūt nosūti man uz meilu caps000@inbox.lvprogrammas nosaukumus )
Osams 13.07.2010 16:19
15 сообщений на сайте
15 сообщений на сайте
Svešas programmas es gan neslavēšu!
Osams!Jūsu meilu iedevu mūsu menedžerim. Gaidiet no viņa vēstulīti.:-)
Osams!Jūsu meilu iedevu mūsu menedžerim. Gaidiet no viņa vēstulīti.:-)
Paskatieties " AVS" - ir noliktavas bloks, kurā var ievadīt maksājumus ( gan bankas dokumentus gan kases dokumentus. Ir arī ražošana- tur gan savu "degunu" neesmu iebāzusi. Bet ja grib atreģistrēt norēķinus nekontrolējot bankas konta atlikumu un maks'jumi piesaistās konkrētajām pavadzīmēm ievada laikā - tā kā ja viss notiek normāli (nav neprecīzi maksājumi ku ievada brīdī nezin kuriem dokumentiem piesaistīt) var kārtot uzskaiti pa pirmdokumentiem. Arī noprēķinu stāvokļa atskaites normālas.
Par Horizonu- bāzes variantā pašvakra ražošana bet pērkot papildražošanas bloku varētu būt labs ( saku pēc aprakstiem ne prakses darbā) noliktava un norēķinu atrakstīšna saļīdzinot ar AVS patīk labāk jo ir iespēja arī pēc dokuemntu ievades precizēt piesaisti konkrētiem realizācijas vai apgādes dokumentiem.:-)
Es gan neiesaku AVS - par katru konsultāciju noplēš 30.00Ls. Apkalpošana ļoti nekvalitatīva.
Inetapolnija 27.07.2010 07:16
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть