Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

HORIZON start atsauksmes К списку тем

HORIZON start atsauksmes
Labdien,

Vēlētos uzzināt kādas ir atsauksmes par HORIZONSTART programmu, kāda ir noliktavas uzskaite?
Noemi
Noemi 20.07.2010 15:01
3 сообщения на сайте

Ответы (11)

Labdien,

Horizon Start programmā noliktavas uzskaite ir izstrādāta ļoti laba, detalizēta un ir ērta lietošanā. Ja ir vēlēšanās redzēt programmas iespējas atbilstoši jūsu uzņēmuma vajadzībām un aprunāties detalizētāk, tad varat pieteikties uz prezentāciju http://arise.lv/horizon/demonstracija

Prezentācija ir bezmaksas.
Noktirne
Noktirne 20.07.2010 15:24
103 сообщения на сайте
Sveiki!

Es lietoju Horizon Start. Visumā normāla datorporgramma,tomēr padārga,jo bez pamatcenas katru gadu jāmaksā uzturēšanas maksa 10%. Par noliktavu gan neko nepateikšu, jo nav mana uzņēmuma specifika. Ļoti patīk algu aprēķini, pamatlīdzekļu aprēķini. Bet ir daudzi sīkumi, kas man nepatīk. Un bieži nepament sajūta, ka programma nav nostrādāta, formas ir nepilnīgas. Konsultanti uz to atbild, ka nav iespējams uztaisīt visiem pa prātam, un ka programmu var pielāgot lietošanas procesā, kas nozīmē atkal papildus maksu.
Vidaga
Vidaga 20.07.2010 15:41
78 сообщений на сайте
Vidaga- apgūstiet atskaišu rediģēšanu- tur tiešam samērā vienkārši daudz ko var pārveidot atskaites izdrukā. Ar laiku to spēj darīt lietotājs- kad uzķer dažas nianses.

Arī sarakstu izskatu lietotājs bez problēmām var mainīt.( pat nevajag speciālas zināšanas )

Ja godīgi- tik lielas iespējas lietotājam darboties ar visām šim lietām citur neesmu sastapusi.

Ļoti daudzās vietās esmu izveidojusi atskaišu izdrukas sev pa prātam vez konsultantu palīdzības. Protams nespēju vēl visu. Tādēļ pieteicos FMS paredzētajai iespējai uz kursiem (daļu finansēs kursos gājēs; daļu ESF nauda. vispār ļoti lēti iznāk ( ja salasīs vajadzīgās grupas) Informāciju saņēmu ar dīlera starpniecību.

Protams tas ir mana kā lietotāja laika patēriņš bet ir jau taisnība - vienam patīk māte- otram meita .Tādēļ izdrukas formas kas patiks visiem neeksistē.:-)
Guntagermane
Guntagermane 21.07.2010 21:55
1303 сообщения на сайте
Gunta - kas tie par kursiem - kad? Cik maksā?

Lūdzu!
Aivars007
Aivars007 22.07.2010 07:54
26984 сообщения на сайте
Rītdien noskaidrošu pie sava dīlera- vai tie nav atcelti un palūgšu atjaunot informāciju.
Guntagermane
Guntagermane 22.07.2010 17:53
1303 сообщения на сайте
Paldies, gaidīšu info.

Es arī varētu pacelt savu pakaļu un aizvilkties, ja nebūtu pārāk dārgi. Tagad ir drusku brīvs laiks.
Aivars007
Aivars007 22.07.2010 19:15
26984 сообщения на сайте
Kā jau solīju pārsūtu informāciju par teorētisko iespēju apmaksēt kusus.

http://www.bda.lv/bda2/Kursi.aspx?wl=lv&rid=15
Horizon ziņas

25.05.2010

Labdien.

Gribu jūs informēt par ESF – LIAA projektu, kura ietvaros tiks piedāvāta Horizon un Horizon start lietotāju apmācība.

Tie būs kursi Rīgā, Baltijas datoru akadēmijā.

Ir sagatavoti kursi par sekojošām tēmām: http://www.bda.lv/bda2/Kursi.aspx?wl=lv&rid=15
Klāt nāks arī citas tēmas, kā arī interesenti var pieteikties arī uz citiem Baltijas Datoru akadēmijas rīkotajiem kursiem.

Kursi tiks finansēti no Eiropas savienienības 50%-80% apjomā.

Tā ir lieliska iespēja uzlabot savas zināšanas. Ja jūs NOPIETNI ir ieinteresējis šis piedāvājums, tad lūdzu sazinieties ar mani telefoniski vai e-pastā.

Horizon ziņas

25.05.2010

Labdien.

Gribu jūs informēt par ESF – LIAA projektu, kura ietvaros tiks piedāvāta Horizon un Horizon start lietotāju apmācība.

Tie būs kursi Rīgā, Baltijas datoru akadēmijā.

Ir sagatavoti kursi par sekojošām tēmām: http://www.bda.lv/bda2/Kursi.aspx?wl=lv&rid=15
Klāt nāks arī citas tēmas, kā arī interesenti var pieteikties arī uz citiem Baltijas Datoru akadēmijas rīkotajiem kursiem.

Kursi tiks finansēti no Eiropas savienienības 50%-80% apjomā.

Tā ir lieliska iespēja uzlabot savas zināšanas. Ja jūs NOPIETNI ir ieinteresējis šis piedāvājums, tad lūdzu sazinieties ar mani telefoniski vai e-pastā.
Guntagermane
Guntagermane 25.07.2010 16:15
1303 сообщения на сайте
Cik man teica- tad BBA mājaslapā ir pilnā cena tātad no tā provizoriski būs jāmaksā 50-20% domāju ka tas jau ir pieņememi.
Guntagermane
Guntagermane 25.07.2010 16:39
1303 сообщения на сайте
Gunta, paldies!

Apskatījos, un... mati ceļas stāvus. Personāla uzskaite vien šajā programmā jāmācās 3 dienas! 18 stundas par 165 latiem (pilnā cena).

Lai arī cik dumjš es būtu, bet atbalstīt šādu naudas izpumpēšanu no ES un no dalībniekiem - nu nē!

Jājautā - uz kādiem aprobežotiem indivīdiem tie kursi ir orientēti?

To tikai FMS var dabūt gatavu. Bet... alkatībai jau nekad nav bijis robežu.
Aivars007
Aivars007 25.07.2010 17:18
26984 сообщения на сайте
Apskaties pirmo programmu- bāzes modulis - tur ir iekša viss. kas vajag mums kā ikdienišķiem lietotājiem.

Pārējās manuprāt domātas lielo uzņēmumu kontu grāmatvežiem kas dara to (piem algas) un neko citu)- tā jau ir pilnīga un komplicēta programmas izmantošana.Ikdienā lietojam labi ja 25% no bloka iespējām jo mums tā dzīve ir maksimāli vienkāršota.

Par indivīdiem Ja cilvēks ir ierindas grāmatvedis un apvārsni nav redzējis un atšķirībā no Tevis darba ņēmējs - tā tik būs neaizmirsti ka jāiemāca sākot ar ieiešnu programmā darbinieka kartiņu aprakstīšanu . kalendārs..... Nu vispār lai pilnībā izmantotu katru bloku tur tiešam ir kaudze jāzin. Sevišķi ja algas rēķina ar visām papildslodzēm un atvietošanām.... labi zinu cik smagi programmā ieiet jaunie darbinieki. -Strādāt strādā bet cik bieži atskan " man viņš nerāda...."

Vēl "stulbāk" būtu cilvēkam kas nav redzējis apvārsni solīt iemācīt dažas stundās visu.

Starp citu algas pašas par sevi jau ir sarežģītas kur nu vēl programmā pie nosacījuma ka jāprot no baltas lapas strādāt nevis "zākātais'FMS" iedod ar gatavām nodokļu un citām tabulām un ta d ja kaut kas jāpamaina tad jābrēc pēc FMS.

Starp citu no sākuma nepalaidu atvaļinājuma rezerves uzkrāšanu - tā i nevaru saņemties. tas pats ar nākamo periodu izmaksām kas darbojas kā laba funkcija- tikai jāpalaiž. katras jaunas funkcijas palaišsna prasa izpētes laiku un pēc tam laiku ieborēt darbiniekam. :'(
Guntagermane
Guntagermane 25.07.2010 21:49
1303 сообщения на сайте
Gunta- saņemies ar atvaļinājuma rezervēm- baigi labā štelle;), ērti.

nākamie periodi ar ir vienkārši - bet man jau tas ir azarts:)

- tagad nākamais man plānā: inventāra uzskaite.

Bet vispār- HORIZON ir ļoti laba noliktavas uzskaite, ērta, un pārskatāma.

es pat esmu bosiem samācījusi kā jālieto - darbu atvieglo burvīgi- paši visu apskatās , un nemācas virsū:)
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 26.07.2010 16:34
2557 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.