Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Par ziņojums par VSAOI К списку тем
Ответы (10)
Par tādiem sīkumiem gan nav ko uztraukties!
Aizmirstiet!
Ja arī būs 17 sant. nokavējuma nauda, no tā bojā neaiziesiet!
Don't worry, take it easy!
Be happy!
Aizmirstiet!
Ja arī būs 17 sant. nokavējuma nauda, no tā bojā neaiziesiet!
Don't worry, take it easy!
Be happy!
Это было за прошлый год и на 1 февраля получилось с минусом ,а мне надо чтобы не было долга, не досмотрели, другой работник делал.
Neticu, ka vainīgs algas izmaksas datums pārskatā. VID termiņus nosaka pēc saviem uzņēmuma darbības sākumā noteiktajiem soc.nodokļa maksāšanas datumiem, nevis pēc tā cipara, ko jūs pārskatā norādāt.
Piezvaniet savai VID nodaļai un noskaidrojiet, kas un kā.
Soc.atskaitipar 2009.gadulabot nevar. Šis ir atsevišķs specifisks gadījums, kas jārisinaa savā VID nodaļā.
Soc.atskaitipar 2009.gadulabot nevar. Šis ir atsevišķs specifisks gadījums, kas jārisinaa savā VID nodaļā.
IIN summas var mainīt, ja nemaldos 3 gadu laikā, bet VSAOI summas gan NĒ! Runājot par datumu - neesmu ar to saskarusies.
Natali_z 29.07.2010 13:13
174 сообщения на сайте
174 сообщения на сайте
Я когда-то писала в ВИД заявление и указывала правильные даты выплаты зарплаты по месяцам. Они сами все исправили и сода исчезла.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть